Viivästyneet tai kadonneet matkatavarat

Ymmärrämme, ettei ole mukavaa huomata saavuttaessa, ettei laukkusi ilmestykään matkatavarahihnalle. Anna meidän kertoa, mitä voit tehdä asian ratkaisemiseksi.

Tärkeää tietoa viivästyneistä matkatavaroista

Useat lentokentät maailmanlaajuisesti kohtaavat tällä hetkellä poikkeuksellisia toiminnallisia ongelmia. Tämä voi vaikuttaa viivästyneiden matkatavaroidesi toimittamiseen. Koska KLM:n yhteydenottokeskus ei pysty antamaan sinulle tarkempia tietoja, pyydämme ystävällisesti, ettet ota meihin yhteyttä. Ole hyvä ja pidä silmällä matkatavaroiden seurantatyökalua säännöllisesti. Voi kestää pari päivää ennen kuin kadonneen laukkusi tila näkyy seurantatyökalussa, mutta ilmoitamme sinulle heti, kun meillä on uutisia. Kiitos kärsivällisyydestäsi. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa.

Ilmoita viivästyneistä matkatavaroista

Etkö löytänyt laukkuasi saavuttuasi? Ilmoita tästä verkossa aina mahdollisimman pian. Sinun ei tarvitse odotella lentokentällä. Ilmoituksen tekemisen jälkeen saat aina niin kutsutun Property Irregularity Report -lomakkeen (PIR), joka sisältää viitenumeron. Tämän numeron avulla voit seurata ilmoituksesi tilaa. Kun matkatavarasi on paikallistettu, otamme sinuun yhteyttä kuljetuksen järjestämiseksi. Suosittelemme säilyttämään matkatavaralipukkeesi siihen asti, kunnes olet vastaanottanut kaikki tavarasi.

Matkatavaroiden viivästymisilmoituksen tekeminen lentokentällä

Huomioithan, ettet voi tällä hetkellä ilmoittaa puuttuvista matkatavaroistasi verkossa, mikäli saapumiskenttäsi on jokin seuraavista: Aberdeen, Birmingham, Bristol, Cardiff, Edinburgh, Glasgow, Humberside, Inverness, Leeds Bradford, Lontoon City, Lontoon Heathrow, Manchester, Newcastle, Norwich, Southampton tai Teesside.

Jos saavut johonkin näistä kohteista, ole hyvä ja siirry matkatavaratiskille lentokentällä ilmoittaaksesi kadonneesta laukustasi. Onneksi 90 %:ssa tapauksista onnistumme paikallistamaan matkatavarasi kolmen päivän kuluessa!

Viivästyneiden tai kadonneiden matkatavaroiden seuranta

Oletko jo ilmoittanut puuttuvat matkatavarasi? Voit tarkistaa tilan matkatavaroiden seurantajärjestelmästä 24 tunnin kuluttua ilmoituksen tekemisestä käyttämällä sukunimeäsi ja viitenumeroa.

Vierailetko useammassa kohteessa matkasi aikana? Voit muuttaa väliaikaisen osoitteesi matkatavaroiden seurantajärjestelmässä.

Jos emme ole löytäneet laukkuasi 21 päivän kuluessa, ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen. Keskustelemme kanssasi seuraavista vaiheista, kuten hakemuksen lähettämisestä.