Kadonneet matkatavarat

Ymmärrämme, ettei ole mukavaa huomata saavuttaessa, ettei laukkusi ilmestykään matkatavarahihnalle. Anna meidän kertoa, mitä voit tehdä asian ratkaisemiseksi.

Ilmoita puuttuvat matkatavarat

Etkö löytänyt laukkuasi saavuttuasi? Ilmoita aina puuttuvat matkatavarasi mahdollisimman nopeasti. Suosittelemme sinua säilyttämään matkatavaralipukkeesi siihen asti kunnes tavarasi ovat jälleen hallussasi.

Jos olet vielä lentokentällä, ole hyvä ja siirry matkatavara-alueen matkatavaratiskille puuttuvan laukkusi rekisteröimiseksi. Saat niin kutsutun Property Irregularity Report -lomakkeen (PIR), joka sisältää tiedoston viitenumeron. Tämän numeron avulla voit seurata ilmoituksesi tilaa. Kun matkatavarasi on paikallistettu, otamme sinuun yhteyttä kuljetuksen järjestämiseksi.

Fortunately, in 90% of the cases, we’re able to locate your baggage within 3 days!

Puuttuvien matkatavaroiden ilmoittaminen verkossa

Joidenkin kohteiden kohdalla voit ilmoittaa puuttuvista matkatavaroistasi verkossa kahden päivän sisällä saapumisestasi.

Puuttuvien matkatavaroiden jäljittäminen

Oletko jo ilmoittanut puuttuvat matkatavarasi? 3 päivää ilmoituksen tekemisen jälkeen voit tarkistaa sen tilan matkatavaroiden seurantajärjestelmässä käyttämällä sukunimeäsi ja tiedoston viitenumeroa.

Jos emme ole löytäneet laukkuasi 21 päivän kuluessa, ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen. Keskustelemme kanssasi seuraavista vaiheista, kuten hakemuksen lähettämisestä.