Kirjattujen käsimatkatavaroiden sallitut määrät

Matkustatko kirjattujen matkatavaroiden kanssa? Selvitä, kuinka monta ruumassa kuljetettavaa matkatavaraa sinun sallitaan ottaa mukaan KLM:llä, mukaan lukien niiden enimmäispaino ja -koko.

Sallittu matkatavaramäärä ja hinta reitilläsi

Tarkista tarkka sallittu matkatavaramäärä ja maksut ylimääräisistä matkatavaroista omalla reitilläsi ja matkustusluokassasi.

Economy-luokan sallittu määrä

Economy-luokassa matkustavalle sallittujen käsimatkatavaroiden määrä riippuu useista yksityiskohdista, kuten matkakohteesta ja lipputyypistä. Voit lisäksi aina ostaa ylimääräisiä laukkuja varauksen aikana tai sen jälkeen. Tarjoamme aina seuraavat sallitut matkatavaramäärät lipputyyppiä kohden.

  • Light-lippu: ei sisällä kirjattuja matkatavaroita.
  • Standard- tai Flex-lippu: 1 kirjattu matkatavara, jonka enimmäiskoko on 158 cm (pituus + leveys + korkeus) kahvat ja pyörät mukaan lukien ja enimmäispaino 23 kg.

Joillain reiteillä voit tuoda mukanasi yhden ylimääräisen kirjatun laukun tavallisen sallitun määrän lisäksi. Varmista, että lasket reitillesi tarkan lukumäärän.

Premium Comfort -luokan sallittu määrä

Standard- tai Flex-lipulla tai Premium Comfort -luokassa lentäessäsi voit tuoda mukanasi 2 kirjattua matkatavaraa. Kunkin laukun koko voi olla enintään 158 cm (pituus + leveys + korkeus) kahvat ja pyörät mukaan lukien ja sen enimmäispaino voi olla 23 kg. Jos lennät Light-lipulla Premium Comfort -luokassa, hintaan ei kuulu kirjattavaa matkatavaraa.

Business-luokan sallittu määrä

Standard- tai Flex-lipulla tai Business-luokassa lentäessäsi voit tuoda mukanasi 2 kirjattua matkatavaraa. Kunkin laukun koko voi olla enintään 158 cm (pituus + leveys + korkeus) kahvat ja pyörät mukaan lukien ja sen enimmäispaino voi olla 32 kg. Jos lennät Light-lipulla Business-luokassa, hintaan kuuluu 1 kirjattu matkatavara, jonka paino on enintään 32 kg.

Sallitut määrät lapsille

Se, kuinka monta kirjattua matkalaukkua voit ottaa lapsillesi mukaan lennolle riippuu heidän lipputyypistään ja siitä, onko heillä omaa istumapaikkaa vai ei.

  • Varasitko istumapaikan lapsellesi? Voit ottaa mukaan valitsemaasi lipputyyppiin sisältyvän määrän kirjattuja laukkuja.
  • Matkustaako vauva sylissäsi? Jos olet varannut lipputyypin, johon kuuluu kirjattu matkatavara, voit ottaa lapsillesi mukaan yhden 10 kg:n tavaran.

Oletko jo varannut lennon?

Suosittelemme lämpimästi, että tarkistat matkasi tiedot nähdäksesi, kuinka paljon kirjattuja matkatavaroita on sallittua ottaa mukaan. Oletko huolissasi siitä, ettei se riitä? Ei huolta, voit aina halutessasi ostaa ylimääräisiä matkatavaroita.

Epäsäännöllisen muotoinen tai paketoitu matkatavara

Huomioithan, ettemme valitettavasti voi hyväksyä matkatavaraasi, jos sen pakkaus tai muoto voi vahingoittaa tai tukkia matkatavaroiden käsittelyjärjestelmän. Tällaisia ovat esimerkiksi pallonmuotoiset matkatavarat ja ruoan paketointiin tarkoitetulla kelmulla paketoidut matkatavarat. Ammattimainen umpiointi hyväksytään, kunhan matkatavaraa ei ole sen seurauksena mahdotonta käsitellä.

Usein kysytyt kysymykset