Delft Blue -talot

Oletko kiinnostunut miniatyyrikokoisista Delft Blue -taloistamme? Näytämme sinulle viimeisimmän lisäyksen kokoelmaamme ja selitämme, kuinka saat yhden itsellesi.

Tietoa KLM-taloistamme

Olet luultavasti nähnyt niitä jossain: hollantilaisella ginillä täytetyt Delft Blue -miniatyyritalomme. Jokainen niistä esittää aitoa on hollantilaista rakennusta. Nämä uniikit lahjat ovat olleet olemassa 1950-luvulta lähtien, ja ne ovat todellisia keräilijöiden aarteita! Saat yhden matkustaessasi Business-luokassa mannertenvälisellä reitillä.

Talo 104: Valkenburg aan de Geulin rautatieasema

Juhlimme syntymäpäiväämme 7.10. esittelemällä uuden talon joka vuosi. Vuonna 2023 loimme pienoismallin Valkenburg aan de Geulin rautatieasemasta 104:nnen syntymäpäivämme kunniaksi.

Arkkitehti Jacob Enschedé suunnitteli tämän linnamaisen rakennuksen varhaisen englantilaisen uusgoottilaisen tyylin mukaiseksi, ja se rakennettiin Limburgin marmorista. Sitä käytettiin ensimmäisen kerran 23.10.1853 – lähes 170 vuotta sitten – jolloin avattiin myös ensimmäinen kansainvälinen raideyhteys Maastrichtin ja Aachenin välille. Valkenburg aan de Geulin kaupunki on matkailunähtävyys, ja sen rautatieasema äänestettiin viime vuonna yhdeksi Alankomaiden arvostetuimmista asemista. Valitsimme tämän aseman osittain siksi, että junalla on edelleen tärkeä rooli Alankomaiden saavutettavuudessa. KLM haluaa käyttää junaa useammin yhdessä lentomatkustamisen rinnalla.

Delft Blue talot -sovellus

Jokaisella 104 talollamme on ainutlaatuinen ja lukemisen arvoinen tarina! Lataa Delft Blue Houses -sovelluksemme lukeaksesi lisää ja seurataksesi kokoelmaasi.