Matkakokemus lapsille

Oli kyseessä lastesi ensimmäinen lento tai olivatpa he jo kokeneita maailmanmatkustajia – tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää lastesi valmistelemisesta heidän seuraavalle lennolleen.

Lastesi vieressä istuminen

Matkustatteko perheenä? Enintään 11-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset, joilla on oma istumapaikka, pääsevät aina istumaan ryhmääsi kuuluvan aikuisen viereen. Annamme istumapaikat veloituksetta lähtöselvityksessä. Voitte tietenkin valita istumapaikat perheellenne jo aiemmassa vaiheessa, jotta pääsette varmasti istumaan lähekkäin.

Jos matkustat vauvan kanssa, valitsemme mukavimmat istuinalueet turvallisuutenne ja mukavuutenne takaamiseksi. Lapsenne voi matkustaa sylissänne, jos hän on alle kaksivuotias sekä meno- että paluulennolla. Kukin aikuinen saa matkustaa kahden vauvan kanssa. Sylissä saa kuitenkin istua vain yksi vauva. Ottakaa meihin yhteyttä varataksenne istuimen toiselle.

Huomaa, että yksi aikuinen voi matkustaa enintään 12:n alle 15-vuotiaan lapsen kanssa.

Lue lisää istumapaikkavaihtoehdoista

Herkulliset ateriat

Mannertenvälisellä lennolla lapsesi ateria on todellinen herkutteluelämys! Varaa heille aterialaatikko.

Katso, mitä on tarjolla

Janottaako?

Voit missä tahansa vaiheessa lennon aikana pyytää meiltä ylimääräistä hedelmämehua, virvoitusjuomia tai lasillisen vettä lapsillesi.

Ruokaile tyylillä

Jopa nuorimmat matkustajamme ruokailevat tyylillä! Kaikki alle 2-vuotiaat lapset saavat oman Bluey-ruokalapun mannertenvälisillä lennoilla.

Pienten seikkailijoidesi aika lentää kuin siivillä.

Anna meidän viihdyttää heitä

Jotta lapsesi nauttisivat olostaan mannertenvälisellä lennolla, tarjolla on monia viihdyttäviä elokuvia, sarjoja ja pelejä tuntikausiksi!

Katso tämän kuukauden valikoima

Blueyn seikkailut

Tapaa Bluey: pieni sininen lentokone, joka käy monenlaisilla seikkailuilla. Jo ennen kuin matkasi alkaa, voit näyttää lapsillesi Blueyn lyhytanimaatioelokuvia.

Bluey in Rio de Janeiro

Blueyn seikkailut

Ikimuistoinen lento

Jopa kaikkein lyhyimmillä lennoillamme teemme lapsesi ulkomaanmatkasta erityisen antamalla hänelle ikioman Bluey-passipidikkeen sekä tehtäväkirjan.

Anna ajan lentää kuin siivillä

Mannertenvälisillä lennoilla lapsesi saavat leikkisetin, joka sisältää pelin, kyniä, tarroja ja paljon muuta. Bluey-unimaski auttavat lastasi nukkumaan lennolla.