Lippuvaihtoehdot

Osta lippu, joka sopii matkasuunnitelmiisi parhaiten – vääriä valintoja ei ole olemassa! Etkö ole varma, mikä lippu on sinulle oikea? Selitämme kaikki vaihtoehdot.

Valitse lippusi

Lippuvaihtoehtojemme ansiosta löydät matkustustarpeitasi parhaiten vastaavan lipun. Tarjoamme useimmilla reiteillä Economy-luokassa kolme eri lippuvaihtoehtoa: Light, Standard ja Flex. Lisäksi voit valita matkustavasi Premium Comfort- tai Business-luokassa.

Oletko varaamassa useita kohteita sisältävän Economy-luokan matkan KLM.comin kautta? Siinä tapauksessa voimme tarjota sinulle ainoastaan Light-lippuvaihtoehdon.

Lippuehdot

Otathan huomioon, että lippujen tarkat ehdot voivat vaihdella lennon ja lentoyhtiön mukaan. Näet tiettyyn lentoosi sovellettavat ehdot varatessasi verkossa. Varauksen jälkeen löydät ne varausvahvistuksestasi sähköpostistasi ja Matkani-palvelusta.

Lippusi ehdoista riippuen lento on joskus mahdollista vaihtaa. Mutta huomaa: jos sinun on maksettava vaihtomaksu ja/tai hintaero, saatamme veloittaa sen paikallisessa valuutassa. Veloitettu summa on vastaava summa euroissa tai dollareissa, valuutanvaihtokurssin mukaan.

Vertaile KLM:n matkustusluokkia

Matkustatko mannertenvälisellä lennolla etkä tiedä, minkä matkustusluokan haluat varata? Valintasi helpottamiseksi olemme vertailleet Economy-, Premium Comfort- ja Business-luokkiemme ominaisuuksia.