Lippuvaihtoehdot lapsille

Suunnitteletko matkaa pikkuisesi kanssa? Selvitä, mikä lippuvaihtoehto on saatavilla lapsellesi hänen iästään riippuen.

Lipun varaaminen

Lapsesi lippuvaihtoehdot riippuvat hänen iästään koko matkanne aikana, paluulento mukaan lukien. Lapsesi saavat lipun alennettuun hintaan useimmilla reiteillä 12:een ikävuoteen saakka. Kun varaat lentoasi, varmista, että valitset lapsesi iän. Näet automaattisesti lipun alennetun hinnan.

0–23 kuukauden ikäiset vauvat

Onko lapsesi alle 2-vuotias? Et saa pikkuisellesi istumapaikkaa – oletamme, että vauva istuu sylissäsi lennon ajan. Tämän myötä hänen lippunsa hintaa on alennettu huomattavasti. Ota kuitenkin huomioon, että jos lapsesi juhlii toista syntymäpäiväänsä matkasi aikana, huomattavaa lipun hinnan alennusta ei enää sovelleta. Maksat lapsitariffin kaikista varauksessa olevista lapsen lennoista. Valitettavasti matkan aikana kaksi vuotta täyttäville lapsille ei voi tehdä varausta verkossa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi apua.

Jos haluat hänelle hieman ylimääräistä tilaa, on erillisen istumapaikan varaaminen vauvallesi aina mahdollista. Tätä ei voi tehdä verkkosivustomme kautta, joten ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen tämän ylimääräisen istumapaikan järjestämiseksi. Maksat näin ollen 2–11-vuotiaan lapsen lippuhinnan.

Useamman vauvan kanssa matkustaminen

Kukin aikuinen voi matkustaa enintään kahden vauvan kanssa. Vain yksi heistä voi istua sylissäsi sekä heidän turvallisuutensa ja mukavuutensa että sinun mukavuutesi ja turvallisuutesi takaamiseksi. Autamme mielellämme järjestämään ylimääräisen istuimen toiselle vauvallesi. Ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen avun saamiseksi.

2–11-vuotiaat lapset

2–11-vuotias lapsesi pääsee kokemaan lennon omalta istumapaikaltaan käsin! Kun ryhdyt varaamaan lentoasi, valitse lapsesi ikä, jolloin saat automaattisesti alennetun lippuhinnan.

12 vuotta täyttäneet nuoret

12 vuotta täyttäneistä lapsista on maksettava tavallinen lippuhinta ilman alennusta.

Vauvankopan järjestäminen

Jos lennät mannertenvälisellä lennolla eikä vauvallasi ole omaa istumapaikkaa, vauvankoppa saattaa olla mukava vaihtoehto sekä sinun että pikkuisesi kannalta. Voit pyytää sitä ottamalla yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen. Kun pyydät vauvankoppaa, teemme parhaamme järjestääksemme sen sinulle, vaikkemme voi taata sitä ennen kuin nouset lentokoneeseen. Mitä pikemmin otat meihin yhteyttä, sitä paremmat mahdollisuudet ovat.

Suosittelemme tarkistamaan vauvasi pituuden ja painon. Vauvankopat soveltuvat matkustuspäivänä korkeintaan 10 kg painaville ja enintään 65 cm pituisille vauvoille.