Matkustaminen Economy-luokassa

Istahda alas ja nauti lippuusi sisältyvistä välipaloista ja juomista. Lataa puhelimesi, muodosta WiFi-yhteys tai katso elokuvaa; me hoidamme loput!

Vertaile KLM:n matkustusluokkia

Matkustatko mannertenvälisellä lennolla etkä tiedä, minkä matkustusluokan haluat varata? Valintasi helpottamiseksi olemme vertailleet Economy-, Premium Comfort- ja Business-luokkiemme ominaisuuksia.

Male passenger in Economy Class

Istu ja rentoudu

Kaikki istuimemme ovat ergonomisesti suunniteltuja. Tarvitsetko hiukan enemmän tilaa? Valitse mukavampi tai ylimääräisellä jalkatilalla varustettu istumapaikka.

KATSO KAIKKI ISTUMAPAIKKAVAIHTOEHDOT
Charge your phone on board

Lataa puhelimesi

Loppuuko akkusi aina pidemmillä lennoilla? Ei huolta, me autamme. Useimmilla mannertenvälisillä lennoilla on tarjolla USB-A-liitäntä.

Economy meal

Nauti välipala tai ateria

Lennon pituudesta riippuen sinulle tarjotaan joko välipala, voileipä tai lämmin ateria. Vaihtelemme valikoimaa säännöllisesti!

KATSO, MITÄ ON TARJOLLA

Maistuisiko kupillinen teetä... tai kahvia?

Cabin Attendant with tray

Nauti virvoke

Rentoudu hedelmämehun, virvoitusjuoman, oluen tai viinin äärellä. Haluaisitko mieluummin lämmintä juotavaa? Tarjoamme myös kahvia ja teetä lennoillamme.

WiFi sign on Boeing 777

Pidä yhteyttä

Yhä useammilla lennoillamme on lennonaikainen WiFi. Näetkö WiFi-tarran? Voit viestitellä ystäviesi ja perheesi kanssa – ilmaiseksi!

KATSO, KUINKA YHTEYS MUODOSTETAAN
Inflight entertainment Economy Class

Katso elokuva

Onko sinulla mannertenvälinen lento? Katsele suosittuja elokuvia ja TV-ohjelmia lennonaikaisessa viihdejärjestelmässä.

KATSO TÄMÄN KUUKAUDEN VALIKOIMA