Lennonaikainen WiFi

Huomasitko WiFi-logon lentoa varatessasi tai lentosi aikana? Tämä tarkoittaa sitä, että voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi koko lennon ajan, silloinkin kun olet tuhansien metrien korkeudessa. Lue lisää lennonaikaisen WiFin järjestämisestä ja käyttämisestä.

WiFi-passit

Jos lennollasi on WiFi, voit ostaa yhden WiFi-passeista. Saatavilla olevat passit riippuvat kohteestasi ja lentokonetyypistä, jolla lennät. Voit ostaa WiFi-passisi lähtöselvityksen aikana tai noustuasi lennollesi.

Yhteyden muodostaminen

Voit käyttää lennonaikaista WiFiä heti istumapaikalle päästyäsi tai joissain maissa pian koneen nousun jälkeen. Sinun täytyy vain asettaa laitteesi lentotilaan, muodostaa yhteys WiFi-verkkoomme ja seurata ruudulla näkyviä ohjeita.

Kun laitteesi on yhdistetty, avautuu ”lennonaikainen portaali”. Täällä voit aktivoida Viestipassin tai ostaa internet-passisi, mikäli et ole järjestänyt tätä jo etukäteen. Tässä portaalissa voit myös tarkistaa lentosi viimeisimmän tilan ja varata aktiviteetteja kohteessasi.

Teemme parhaamme varmistaaksemme, että palvelu toimii ongelmitta, kun olet ostanut lennonaikaisen WiFi-passin. Jos jokin menee pieleen, voit pyytää palautusta ostamastasi passista.

Pyydä palautusta WiFi-passistasi

Wifi and World Business Class

Usein kysytyt kysymykset