Ateriat Economy-luokassa

Hemmottele makunystyröitäsi! Ota selvää, mitä aterioita ja virvoitusjuomia tarjoilemme lentosi ajan.

Lennot Euroopan sisällä

Tarjoamme lyhyimmilläkin lennoilla välipalan ja juoman. Pidemmillä lennoilla Euroopan sisällä sinulle tarjotaan myös tuore voileipä. Vaihtelemme valikoimaa säännöllisesti. Kaikki vaihtoehdot ovat kasvisaterioita, kuten tyypillinen hollantilainen juustovoileipä, jotta lentomme ovat hieman kestävämpiä.

Mannertenväliset lennot

Mannertenvälisillä lennoilla autamme sinua tekemään olosi mukavaksi vesipullon avulla. Ateriasi sisältää valitsemasi lämpimän annoksen, suuren salaatin ja jälkiruoan. Saatavilla on aina useita kasvisvaihtoehtoja. Tarjoilemme juomia ateriasi yhteydessä ja sen jälkeen kahvia tai teetä. Yli 10 tuntia kestävillä lennoilla tarjoilemme välipalan tai voileivän aterioiden välillä. Voit kysyä henkilökunnaltamme ylimääräistä välipalaa tai juomaa koska tahansa!

À la carte -ateriat

Haluatko vähän enemmän valinnan varaa? Jos mannertenvälinen lentosi lähtee Amsterdamin Schipholin lentoasemalta, voit tilata à la carte -ruokalistan viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Näiden aterioiden hinta vaihtelee 19 EUR:sta 30 EUR:oon. Meillä on vain rajattu määrä à la carte -aterioita saatavilla lentoa kohti, joten tilaa ateriasi mahdollisimman ajoissa.

Lasten ateriat

2-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille tiedossa on todellinen herkkuillallinen! Varaa aterialaatikko vähintään 24 tuntia ennen lähtöä varmistaaksesi, että he saavat herkullisen aterian. Ruokalista vaihtelee lennosta riippuen, mutta se sisältää usein minihampurilaisen ja ranskalaiset.

Alle 2-vuotiaille lapsille suosittelemme tuomaan mukana omat ruoat. Nesteitä koskevia rajoituksia ei sovelleta vauvanruokiin.