Passenger drinking champagne in Business Class

Matkustaminen Business-luokassa

Matkusta tyylillä – lennä Business-luokassa. Saat enemmän yksityisyyttä, mukavuutta, laadukkaita ruokia ja juomia sekä matkustamohenkilökuntamme täyden huomion. Lisäetuna saat paljon töitä tehdyksi.

Vertaile KLM:n matkustusluokkia

Matkustatko mannertenvälisellä lennolla etkä tiedä, minkä matkustusluokan haluat varata? Valintasi helpottamiseksi olemme vertailleet Economy-, Premium Comfort- ja Business-luokkiemme ominaisuuksia.

SkyPriority

Sinun ei juurikaan tarvitse viettää aikaa jonossa odottaen; SkyPriorityn myötä voit nousta koneeseen ensimmäisten joukossa.

Koe enemmän yksityisyyttä

Euroopan sisäisillä lennoilla keskipaikat ovat poissa käytöstä (kun mahdollista). Saat aina joko ikkuna- tai käytäväpaikan, jossa on enemmän jalkatilaa – ja siten enemmän yksityisyyttä.

Katso istumapaikkavaihtoehdot

Lepää ja rentoudu

Pitkillä lennoilla matkasi taittuu täysin vaakatasoon kääntyvässä istuimessasi torkkuen. Haluaisitko mieluummin työskennellä? Käytössäsi on kaikki tarvitsemasi tila.

Katso istumapaikkavaihtoehdot

Nauti hyvin ansaitusta levosta vaakatasoon kääntyvässä istuimessasi.

Lataa laitteesi

Haluatko käyttää aikasi tehokkaasti? Useimmilla lennoilla voit ladata laitteesi istuimen virtalähteellä (110V AC) tai USB-A:lla.

Rentoudu samppanjan äärellä

Kun kaikki ovat paikoillaan, toivotamme sinut tervetulleeksi lasillisella samppanjaa tai appelsiinimehua. Tarjoamme lisää lämpimiä ja kylmiä juomia lennon aikana.

Haluaisitko lasin samppanjaa tai appelsiinimehua?

Hemmottele makunystyröitäsi

Nauti herkullisista aterioista, joiden loihtimisesta vastaa hollantilainen huippukokki Jonnie Boer. Lisäksi sinulle tarjotaan monenlaisia välipaloja ja juomia.

Lue lisää

Saa mukavuuspakkaus

Mannertenvälisillä lennoilla löydät istuimeltasi mukavuuspaketin, joka sisältää hyödyllisiä tuotteita, kuten hammasharjan, hammastahnan ja huulivoiteen.

Pidä yhteyttä

Yhä useammilla lennoillamme on lennonaikainen WiFi. Näetkö WiFi-tarran? Voit viestitellä kollegoidesi, ystäviesi ja perheesi kanssa – ilmaiseksi!

Katso, kuinka yhteys muodostetaan

Katso elokuva

Onko sinulla mannertenvälinen lento? Katsele suosittuja elokuvia ja TV-ohjelmia lennonaikaisessa viihdejärjestelmässä.

Katso tämän kuukauden valikoima

Kerää kaikki: KLM-talot

Ennen lentokoneesta poistumistasi saat ikonisen Delft Blue -pienoismallitalon hollantilaisella ginillä täytettynä.

Lue lisää

Kuulokkeet lentokoneessa

Parhaan viihdekokemuksen takaamiseksi tarjoamme koneessa käytettäväksi laadukkaita kuulokkeita. Jos käytät mieluummin omia Bluetooth-kuulokkeitasi, muista ottaa mukaan Bluetooth-adapteri.