KLM Crown Lounge -tilat Schipholin lentokentällä

KLM Crown Lounge -tilamme Amsterdamin Schipholin lentokentällä ovat ihanteellinen paikka työskentelyyn tai rentoutumiseen keskellä lentokentän hälinää. Katso, kuinka näihin lounge-tiloihin pääsee.

Tietoa Crown Lounge -tiloistamme

KLM Crown Lounge -tilamme Amsterdamin Schipholin lentokentällä tarjoavat rauhallisen ympäristön, jossa on runsaasti yksityisyyttä ja tilaa. Riippuen kohteesta, johon olet matkustamassa, voit vierailla yhdessä tai kahdessa Crown Lounge -tilassamme Schipholin lentokentällä.

Avaa käytäntö ja hinnasto

Varmista, että vierailet lounge-tiloissa samana päivänä kun matkustat KLM:n operoimalla lennolla tai kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla. Riippuen matkustusluokastasi ja Flying Blue -jäsenyystasostasi saatat joutua maksamaan lisämaksun päästäksesi Crown Lounge -tiloihin.

Vapaa pääsy

Matkustatko Business-luokassa? Vierailu Crown Lounge -tiloissamme sisältyy lippuusi.

Flying Blue Platinum- ja Gold-jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus -matkustajat voivat myös vierailla Crown Lounge -tiloissa. He voivat tuoda mukanaan yhden vieraan veloituksetta.

Pääsy lisämaksusta

Kaikki matkustajat pääsevät Crown Lounge -tiloihin lisämaksusta. Maksat 50 euroa pääsystä Schengen Crown Lounge -tiloihin tai 65 euroa pääsystä Schengenin ulkopuolisiin Crown Lounge -tiloihin.

Flying Blue -jäsenet maksavat alennetun hinnan:

  • Explorer: 10 %:n alennus
  • Silver: 25 %:n alennus

Oletko Flying Blue Platinum- tai Gold-jäsen ja haluat tuoda useampia vieraita? Voit tehdä sen 25 %:n alennuksella. Otathan huomioon, että sallimme enintään yhdeksän matkustajaa varausta kohden lounge-tiloihimme. Tämä pätee myös ryhmävarauksiin.

Lounge-tiloihin pääsyn ostaminen

Useimmissa tapauksissa voit ostaa pääsyn lounge-tiloihin suoraan lippua varatessasi, Matkani-palvelussa tai lähtöselvityksen yhteydessä. Huomioithan kuitenkin, että tämä riippuu saatavuudesta. Verkosta ostaessasi saat 10 euron alennuksen!

Voit myös järjestää pääsyn Crown Lounge -tiloihin sisään tullessasi. Varmista, että pystyt maksamaan maileilla tai luottokortilla, sillä käteisellä maksaminen sisään tullessa ei ole mahdollista.