Ateriat Business-luokassa

Lennätkö Business-luokassa? Nauti tuoreista raaka-aineista valmistetuista maukkaista aterioista, jotka ovat loihtineet hollantilaiset huippukokit.

COVID-19

Palvelumme ovat saattaneet muuttua COVID-19:n leviämisen estämiseksi.

Lennot Euroopan sisällä

Kestääkö lentosi alle 2 tuntia? Tarjoilemme tuoreita voileipiä tai pääruokasalaatin alkupalan, luomujogurtin tai jälkiruoan kera. Useimmilla pidemmillä Euroopan sisäisillä lennoilla tarjoilemme kolmen ruokalajin aterian, joka sisältää alkupalan, valitsemasi lämpimän annoksen ja jälkiruoan. Ateriasi viimeistellään aina juomilla, joita seuraa aterian jälkeen tarjoiltava kahvi tai tee. Voit kysyä henkilökunnaltamme ylimääräistä juomaa koska tahansa!

Business Class diner on a KLC flight

Mannertenväliset lennot

Kun kaikki ovat asettuneet paikoilleen, toivotamme sinut tervetulleeksi lasillisella samppanjaa tai appelsiinimehua. Tarjoamme lisää lämpimiä ja kylmiä juomia lennon aikana. Lisäksi sinulle tarjoillaan valikoima naposteltavaa. Voit kysyä henkilökunnaltamme ylimääräistä välipalaa tai juomaa koska tahansa!

Nauti tuoreista raaka-aineista valmistetusta illallisesta, jonka ovat loihtineet hollantilaiset huippukokit. Valitse joko kylmä alkupala tai kasviskeitto ja valitse yksi pääruoista, jonka kera tarjoillaan lasillinen viiniä. Valitse seuraavaksi suosikkijälkiruokasi: makea jälkiruoka tai juustovalikoima, jonka kera tarjoillaan lasillinen port- tai jälkiruokaviiniä. Haluaisitko mieluummin lämmintä juotavaa? Ateriasi jälkeen tarjoilemme kahvia ja teetä.

Aikaisin aamusta saapuvilla lennoilla tarjoilemme aamupalan. Voit valita joko makean tai suolaisen aamiaisen jogurtin, myslin sekä erilaisten leipien ja hedelmien kera.

Asian meal in World Business Class

Korota Business-luokkaan

Oletko jo varannut Economy-luokan lipun, mutta haluat nauttia mukavuudesta uudella tasolla? Voit korottaa Business-luokkaan Matkani-palvelussa.