Woman with head phone in Premium Comfort class

Matkustaminen Premium Comfort -luokassa

Haluatko hieman enemmän valinnanvaraa, helppoutta ja mukavuutta? Matkusta Premium Comfort -luokassamme ja nauti lisätilasta erillisessä matkustamossa mannertenvälisillä lennoilla.

Lentokoneidemme muuntaminen

Olemme varustamassa lentokoneisiimme uuden Premium Comfort -luokan. Vuoden 2024 loppuun mennessä kaikkien mannertenvälisiin kohteisiin lentävien Boeing 777- ja 787 -lentokoneiden muutokset ovat valmiita!

Vertaile KLM:n matkustusluokkia

Matkustatko mannertenvälisellä lennolla etkä tiedä, minkä matkustusluokan haluat varata? Valintasi helpottamiseksi olemme vertailleet Economy-, Premium Comfort- ja Business-luokkiemme ominaisuuksia.

SkyPriority

Sinun ei juurikaan tarvitse viettää aikaa jonossa odottaen; SkyPriorityn myötä voit nousta koneeseen ensimmäisten joukossa.

Mukava istumapaikka

Istahda mukavalle istumapaikallesi, jossa on paljon jalkatilaa. Matkustat hiljaisessa matkustamossa, jossa on vain 21-28 istumapaikkaa – se on täysin erillään Economy- ja Business-luokasta.

Katso istumapaikkavaihtoehdot

Lataa laitteesi

Haluatko käyttää aikasi tehokkaasti? Useimmilla lennoilla voit ladata laitteesi istuimen virtalähteellä (110 V, USB-A tai -C).

Nauti Premium Comfort -luokan elämyksestä.

Nauti ensiluokkaisesta ateriasta

Valitse kolmesta herkullisesta ateriasta ja yhdistä suosikkiruokiasi valittuihin viineihin ja muihin alkoholijuomiin.

Katso, mitä on tarjolla

Nauti virvoke

Rentoudu hedelmämehun, virvoitusjuoman, oluen tai viinin äärellä. Haluaisitko mieluummin lämmintä juotavaa? Tarjoamme myös kahvia ja teetä lennoillamme.

Saa mukavuuspakkaus

Löydät istuimeltasi mukavuuspaketin, joka sisältää hyödyllisiä tuotteita, kuten hammasharjan, unimaskin ja korvatulpat.

Kestävä mukavuuspakkauksemme on valmistettu kierrätetystä muovista.

Pidä yhteyttä

Yhä useammilla lennoillamme on lennonaikainen WiFi. Näetkö WiFi-tarran? Voit viestitellä kollegoidesi, ystäviesi ja perheesi kanssa – ilmaiseksi!

Katso, kuinka yhteys muodostetaan

Katso elokuva

Onko sinulla mannertenvälinen lento? Katsele suosittuja elokuvia ja TV-ohjelmia lennonaikaisessa viihdejärjestelmässä.

Katso tämän kuukauden valikoima

Kuulokkeet lentokoneessa

Parhaan viihdekokemuksen takaamiseksi tarjoamme koneessa käytettäväksi laadukkaita kuulokkeita. Jos käytät mieluummin omia Bluetooth-kuulokkeitasi, muista ottaa mukaan Bluetooth-adapteri.