Korotusvaihtoehdot

Haluatko kokea ylimääräistä palvelua, yksityisyyttä ja mukavuutta? Ota matkastasi irti kaikki mahdollinen – hemmottele itseäsi korotuksella Premium Comfort- tai Business-luokkaan. Selitämme, kuinka se järjestyy.

Vertaile KLM:n matkustusluokkia

Matkustatko mannertenvälisellä lennolla etkä tiedä, minkä matkustusluokan haluat varata? Valintasi helpottamiseksi olemme vertailleet Economy-, Premium Comfort- ja Business-luokkiemme ominaisuuksia.

Korottaminen

Haluatko nauttia korkeammasta mukavuustasosta? Voit korottaa Premium Comfort- tai Business-luokkaan tehdessäsi lähtöselvitystä verkossa.

Voit myös järjestää korotuksen Premium Comfort- tai Business-luokkaan lentokentän itsepalveluautomaatilla lähtöselvityksen tekemisenkin jälkeen.

Viime hetken korotukset

Lähtöselvityksen aikana tai sen jälkeen saatat saada viime hetken tarjouksen korottaa toiseen matkustusluokkaan. Huomioi, että viime hetken korotukset ovat mahdollisia vain tietyllä lennolla, eivätkä ne koske koko varaustasi.

Erikoisruokavalion mukainen ateria

Oletko tilannut lääkinnällisen ruokavalion, ruoka-allergioiden tai uskonnon mukaan räätälöidyn aterian? Huomaa, että kun korotat Business-luokkaan, emme valitettavasti voi tarjoilla erikoisruokavaliosi mukaista ateriaa.