Korotusvaihtoehdot

Haluatko kokea ylimääräistä palvelua, yksityisyyttä ja mukavuutta? Ota matkastasi irti kaikki mahdollinen – hemmottele itseäsi korotuksella Premium Comfort- tai Business-luokkaan. Selitämme, kuinka se järjestyy.

Vertaile KLM:n matkustusluokkia

Matkustatko mannertenvälisellä lennolla etkä tiedä, minkä matkustusluokan haluat varata? Valintasi helpottamiseksi olemme vertailleet Economy-, Premium Comfort- ja Business-luokkiemme ominaisuuksia.

Korottaminen

Oletko jo varannut lipun, mutta haluat nauttia aivan uudenlaisesta mukavuudesta? Järjestä korotuksesi Premium Comfort- tai Business-luokkaan. Voit tehdä sen Matkani-palvelussa siihen asti kunnes teet lähtöselvityksen lennollesi.

Voit myös järjestää korotuksesi lentokentän itsepalveluautomaatilla lähtöselvityksen tekemisenkin jälkeen.

Viime hetken korotukset

Lähtöselvityksen aikana tai sen jälkeen saatat saada viime hetken tarjouksen korottaa toiseen matkustusluokkaan. Huomioi, että viime hetken korotukset ovat mahdollisia vain tietyllä lennolla, eivätkä ne koske koko varaustasi.

Erikoisruokavalion mukainen ateria

Oletko tilannut lääkinnällisen ruokavalion, ruoka-allergioiden tai uskonnon mukaan räätälöidyn aterian? Huomaa, että kun korotat Business-luokkaan, emme valitettavasti voi tarjoilla erikoisruokavaliosi mukaista ateriaa.