Ateriat Premium Comfort -luokassa

Premium Comfort -luokassa pääset nauttimaan laajasta ja laadukkaasta aterioiden ja juomien valikoimasta. Kiinnitä turvavyö ja ryhdy herkuttelemaan!

Lentokoneidemme muuntaminen

Olemme varustamassa lentokoneisiimme uuden Premium Comfort -luokan. Vuoden 2024 loppuun mennessä kaikkien mannertenvälisiin kohteisiin lentävien Boeing 777- ja 787 -lentokoneiden muutokset ovat valmiita!

Mannertenväliset lennot

Tervetuloa mukaan! Ota mukava asento vesipullon, kuulokkeiden, tyynyn ja peiton kera. Tarjoilemme sinulle valitsemasi juoman ja pienen suupalan asettauduttuasi istumaan.

Illallisella valittavanasi on kolme herkullista ateriaa, joista kaksi tarjoillaan lämpimänä. Pääruuan yhteydessä tarjoillaan salaatti, leipää ja voita. Yhdistä suosikkiannoksesi valikoituihin viineihin ja muihin alkoholijuomiin. Maistuisiko vielä jälkiruoka? Voit nauttia jäätelöstä, kahvista tai teestä sekä valitsemastasi alkoholijuomasta.

Tarjoamme koko lennon ajan lämpimiä ja kylmiä juotavia. Lentokoneen takaosassa sijaitsevassa keittiössä on saatavilla erilaisia välipaloja. Voit kysyä henkilökunnaltamme ylimääräistä välipalaa tai juomaa koska tahansa.

Hieman ennen laskeutumista tarjoilemme toisen aterian tai välipalan lentoajastasi riippuen.