Lennon muuttaminen

Oli syy mikä hyvänsä, ymmärrämme hyvin, että joskus suunnitelmia täytyy muuttaa. Anna, kun selitämme, kuinka voit vaihtaa matkustuspäivääsi, lähtöaikaasi ja kohdettasi.

Uudelleenvaraaminen

Varasitko matkasi KLM:n, Air Francen tai Delta Air Linesin kautta? Lippusi ehdoista riippuen voit helposti vaihtaa lentosi matkustuspäivää, lähtöaikaa ja kohdetta Matkani-palvelussa.

Saatavilla olevat lentovaihtoehdot

Kun vaihdat lentoasi, näytämme sinulle automaattisesti parhaita saatavilla olevia vaihtoehtoja. Jos uuden lentosi tariffi on korkeampi, maksat erotuksen. Valitettavasti KLM:n yhteydenottokeskus ei voi tarjota vaihtoehtoisia lentoja.

Onko lähtöselvitys jo tehty?

Varmista, että peruutat ensin lähtöselvityksesi voidaksesi tehdä lentoosi muutoksia.

Peruuta lähtöselvitys

Lisävaihtoehdot

Varasitko lisävaihtoehtoja, kuten istumapaikan tai aterian, alkuperäiselle lennollesi? Varaamme automaattisesti samat valinnat uudelle lennollesi. Huomioithan, että lisävaihtoehtojen hinnat saattavat olla korkeampia. Tässä tapauksessa sinun on maksettava nämä ylimääräiset kulut tai voit perua lisävaihtoehdot. Mikäli ne ovat edullisempia kuin alkuperäisellä lennollasi, saat jäljelle jäävän summan arvoisen kupongin.

Pyydä lisävaihtoehtojen palautusta

Automaattisen uudelleenvarauksen jälkeen

We’re sorry we had to cancel your flight. Usually, you will automatically be rebooked to the next available option. If you’d rather go for another one, you can pick one of your likings. Follow the regular steps to choose a new flight via My Trip.

Useita matkustajia sisältävät varaukset

Matkustatko ystävien tai perheen kanssa ja haluat vaihtaa lentoja vain osalle ryhmää? Voit hoitaa tämän Matkani-palvelussa. Jos matkaseurueesi sisältää 10 matkustajaa tai enemmän, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä avun saamiseksi. Autamme mielellämme.

Flying Blue -palkintolippu

Jos varasit palkintolipun, ole hyvä ja ota Flying Blue -asiakaspalveluun yhteyttä lentosi muuttamiseksi.

Varaukset matkatoimiston kautta

Valitettavasti et voi käyttää verkossa toimivaa palautusjärjestelmäämme, jos varasit matkasi matkatoimistosta. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä ensin matkatoimistoosi, sillä heillä on kaikki tarpeelliset tiedot palautuksesi järjestämiseksi. Löydät yhteystiedot sen verkkosivustolta. Voit myös halutessasi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kulut

Lentosi muutoskulut riippuvat reitistäsi, matkustusluokastasi sekä lipputyypistäsi.

Uuden lentosi hinta saattaa olla korkeampi, jolloin sinun tulee maksaa erotus. Mikäli hinta on alhaisempi kuin minkä olet alun perin maksanut, saat jäljelle jäävän summan arvoisen kupongin.

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsetko apua?

Autamme mielellämme! Otathan huomioon, että joudumme mahdollisesti veloittamaan palvelumaksun lentosi muuttamisesta. Jos olet varannut Flex-lipputyypin, lisännyt Flexibility-joustavuuden varaukseesi tai lennät Business-luokassa, sinun ei tarvitse maksaa lisämaksua.