Ylimääräisten matkatavaroiden ehdot

Ostatko ylimääräisiä ruumassa kuljetettavia matkatavaroita? Varmista, että luet ehdot.

1. Ylimääräisten matkatavaroiden kuljetus

1.1 Jos teet lähtöselvityksen verkossa, KLM tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa ylimääräisiä matkatavaroita yli sallitun matkatavaramäärän lisämaksusta lentolipussasi mainituilla ehdoilla.

1.2 Ole hyvä ja ota huomioon, että joiltakin lentokentiltä lähdettäessä ylimääräisiä matkatavaroita ei voida järjestää sivulla KLM.com. Tässä tapauksessa käy lentokentän tiskillä järjestämässä ylimääräiset matkatavarat.

1.3 Etukäteen maksettuja ylimääräisiä matkatavaroita ei mainita lipussasi. Saat erillisen vahvistuksen tai voit tarkistaa sallitun matkatavaramääräsi Matkani-palvelussa.

Lue lisää ruumassa kuljetettavista matkatavaroista

2. Etukäteen maksettuja ylimääräisiä matkatavaroita koskevat ehdot

2.1 Etukäteen maksetut ylimääräiset matkatavarat voidaan käyttää ainoastaan sillä lipulla, jolle ylimääräiset matkatavarat on ostettu. Etukäteen maksetut ylimääräiset matkatavarat -ostos on henkilökohtainen, eikä se ole siirrettävissä. 2.2 Etukäteen maksetut ylimääräiset matkatavarat ovat voimassa yhdensuuntaisella matkalla (meno- tai paluumatka) välilaskukohteeseen tai lopulliseen matkakohteeseen ja ainoastaan KLM:n suorittamilla lennoilla. 2.3 KLM:n yleiset kuljetusehdot ovat kiinteä osa näitä ehtoja. 2.4 Sinun on varmistettava, että annat kaikki tarvittavat tiedot varausta tehdessäsi ja että etukäteen maksettujen ylimääräisten matkatavaroiden osto on valmis.

Lue lisää erikoismatkatavaroista

3. Palautukset

3.1 Sinulla on oikeus ylimääräisen matkatavaran kuljetuksesta suoritetun maksun palautukseen, jos:

(I) KLM ei voi operoida lentoasi tai (II) matkatavara, jolle ostit ylimääräisen matkatavaran kuljetustilaa, on kadonnut, eikä sitä löydy kohtuullisen ajan kuluessa.

3.2 Sinulla ei ole oikeutta maksun palautukseen, jos peruutat lennon tai päätät ottaa etukäteen maksettujen ylimääräisten matkatavaroiden määrää vähemmän matkatavaroita. Jos päätät ottaa enemmän matkatavaroita kuin sallittujen ja ylimääräisten matkatavaroiden lukumäärä on yhteensä, ylimenevästä osasta on maksettava normaali ylipainomaksu.

3.3 Jos voit vaihtaa lentolippusi sitä koskevien maksuehtojen perusteella, etukäteen maksettu ylimääräisten matkatavaroiden tila säilyy voimassa muutetun lippusi kanssa.

3.4 Maksun palautuspyyntö on lähetettävä verkkosivustomme kautta.

Lue lisää hyvityksistä ja maksujen palautuksista