Ruokavaliovaatimukset

Haluatko mieluummin lääkinnällisen ruokavaliosi, ruoka-allergioiden tai uskonnon mukaan räätälöidyn aterian? Tilaa se etukäteen mannertenväliselle lennollesi.

Ruoka-allergiat ja lääkinnälliset ruokavaliot

Mannertenväliselle lennollesi voit valita ruokavaliovaatimuksiisi räätälöidyn aterian:

  • vähärasvainen;
  • vähäsuolainen;
  • diabeetikon ruokavalio;
  • gluteeniton;
  • laktoositon.

Pidä huoli, että teet tilauksen viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Huomaathan, että sinun on tilattava ateriat erikseen lähtevälle lennollesi ja paluulennollesi. Ruokavalion voi valita ainoastaan pääruoka-annokselle, ei lennon aikana tarjottaville muille aterioille tai välipaloille.

Ruoka-allergiat

Vaikka käytössämme on menettelyjä riskin minimoimiseksi, emme voi taata, että ateriasi on 100-prosenttisesti gluteeniton tai laktoositon. Onko sinulla vaikea ruoka-allergia? Suosittelemme ottamaan allergialääkkeet mukaan käsimatkatavaroihin. Voit myös tuoda oman ateriasi, mutta turvallisuussyistä emme voi lämmittää sitä.

Onko sinulla pähkinäallergia? Ateriamme eivät sisällä lainkaan kokonaisia tai jauhettuja maapähkinöitä tai maapähkinätahnaa. Emme kuitenkaan voi taata, että KLM:n lennot olisivat 100-prosenttisesti vapaita maapähkinäkontaminaatiosta. Valitettavasti kun koneessa on tarjolla pähkinäsekoitusvälipala, emme voi tarjota vaihtoehtoista tuotetta.

Kasvis- tai vegaaniateria

Jokaisella lennolla on saatavilla vain rajoitettu määrä kasvisaterioita. Haluatko varmistaa saavasi kasvisaterian vai haluatko mieluummin vegaaniaterian? Sinulla on mahdollisuus varata kasvis- tai vegaaniateria. Pidä huoli, että teet tilauksen viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä.

Uskonnolliset ateriat

Haluatko noudattaa ruokaperinteitäsi? Tarjoilemme seuraavien uskontokuntien aterioita: islam, juutalaisuus ja hindulaisuus. Muista tilata halal-ateriasi tai hinduateriasi viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Kosher-ateriat on varattava viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä.