Kestävä lento -haaste

SkyTeam järjestää Kestävä lento -haasteen toista kertaa 16., 17. ja 18. toukokuuta. Tämän haasteen aikana 22 lentoyhtiötä, KLM ja KLM Cityhopper mukaan luettuina, lentävät kestävimmän lentonsa. Tämän jälkeen osallistujat toteuttavat ja jakavat kestävät ratkaisunsa.

Kestävämpiä ratkaisuja

Lentomatkailu ei ole nykyisin kestävällä pohjalla. Kestävä lento -haaste auttaa meitä ja muita lentoyhtiöitä kehittämään uusia kestäviä ratkaisuideoita. Kaikki lentoyhtiöt jakavat ideoitaan ja ratkaisuja, ja kaikki oppivat toisiltaan.

Jos mahdollista, otamme näitä aloitteita ja/tai ratkaisuja käyttöön haasteen jälkeen. Lentoyhtiö, joka on ottanut käyttöön eniten Kestävä lento -haasteen ideoita, voittaa palkinnon.

Uudet ideat

Edellisen haasteen menestyneiden ideoiden lisäksi olemme kehittäneet tämän vuoden haasteeseen uusia ideoita. Tässä on kaksi uutta aloitettamme:

  • Polttoaineen toimittajamme on kehittänyt Kestävää lentopolttoainettamme (SAF – kestävämpi vaihtoehto lentokoneissa käyttämällemme kerosiinille) vähentääksemme CO₂-päästöjä.
  • Kokeilemme lennoillamme erilaisia aterioita vähentääksemme ruokaketjun vaikutusta.

Kestävyystoimet

Kestävä lento -haasteen aloitteet eivät ole ainoita aloitteita, joita käytämme parantaaksemme kestävyyttämme. Lisäämme polttoainejärjestelmään 1 % kestävää lentopolttoainetta Amsterdamin Schipholin lentoasemalla kaikkiin sieltä lähteviin lentoihin ja investoimme kaluston uusimiseen, kierrätykseen, melunvähennykseen jne.

Työntekijöiden kestävyys -haaste

Työntekijämme osallistuvat lennoille, jotka osallistuvat Kestävä lento -haasteeseen. Työntekijät jakoivat haasteen ideoita Työntekijöiden kestävyys -haasteen aikana. He jakoivat noin 130 ideaa.

Jaa tietoa

Haasteen jälkeen kaikki osallistuvat lentoyhtiöt voivat jakaa osaamistaan ja kokemuksia sekä tapahtumassa että verkkoalustalla. Osallistujat voivat osallistua työpajoihin, joissa käsitellään kierrättämistä, optimaalisia lentoreittejä ja paljon muuta. Palkinnot esitellään tällaisen päivän aikana.

Mikä on SkyTeam?

KLM on osa SkyTeamiä. Se on globaali, 20 lentoyhtiön verkosto, jotka työskentelevät yhdessä tarjotakseen miljoonille matkustajille parhaan matkakokemuksen. Pyrimme haastamaan itsemme, toisemme ja alan innovoimaan. Haluamme lentomatkustamiselle kestävän tulevaisuuden, ja innovaatio on osa tätä pyrkimystä. Innovaatio auttaa meitä siirtymässä lentämisestä enemmän lentämään paremmin.

Lue lisää SkyTeamista