CO₂-päästöjen kompensointi

Me kaikki tiedämme, että matkustaminen jättää hiilijalanjäljen. Sen vuoksi pyrimme tekemään aktiivisesti työtä CO₂-päästöjemme vähentämiseksi. Olemme luoneet CO2ZERO-kompensointipalvelun auttaaksemme sinua vähentämään myös henkilökohtaista jalanjälkeäsi.

CO2ZERO-palvelu

CO2ZERO-palvelumme myötä teet pienen lahjoituksen kompensoidaksesi lennostasi aiheutuvaa ympäristökuormitusta.

Myönnämme, ettei lento itsessään tule olemaan yhtäkkiä ”vihreämpi” CO2ZERO-palvelumme johdosta, mutta lahjoituksestasi on taatusti apua. Miten? Käyttämällä tätä palvelua sijoitat CO₂-päästöjä vähentävään projektiin. Tämä neutralisoi lentosi jalanjäljen.

Panaman jälleenmetsittäminen

Lahjoituksesi sijoitetaan CO2OL Tropical Mix -metsitysprojektiin Panamassa. KLM ei saa lahjoituksestasi rahallista hyötyä; se käytetään kokonaisuudessaan uusien puiden istuttamiseen ja kestävän kehityksen edistämiseen. Tämän projektin ansiosta yli 7,5 miljoonaa puuta on jo istutettu ja metsiin on palautettu 15 uhanalaista lajia.

Panaman jälleenmetsitysprojektilla on Gold Standard for the Global Goals -merkki. Tämä laatumerkki myönnetään kun projekti täyttää kestävyyttä, luonnon monimuotoisuutta ja useita sosiaalisia aspekteja koskevat edellytykset.

tree nursery

How sustainable is CO2 compensation?

Kulut

CO2ZERO-palvelun hinta lasketaan lentokoneen tyypin, lennetyn etäisyyden ja lennon historiallisten painotekijöiden perusteella. Maksat:

  • enintään 4 EUR Euroopan sisäisillä lennoilla;
  • 5 EUR – 16 EUR mannertenvälisillä lennoilla.

Kattavamman yleisnäkymän saat tarkistamalla kohdekohtaiset hinnat, jotka perustuvan lähtöihin Amsterdamin Schipholin lentokentältä. Meillä ei ole yleisnäkymää kaikista mahdollista reiteistä, mutta voit tarkistaa tarkan määrän lentosi osalta Matkani-palvelussa tai lentoa varatessasi.

Katso CO2ZERO-hintanäkymä

Vastuullisuustarkastus

Hollantilainen konsultointiyritys KPMG suorittaa CO2ZERO-palvelulle ylimääräisen vastuullisuustarkastuksen. Se tarkistaa, käytetäänkö palveluun antamasi rahat todella jälleenmetsitysprojektiin Panamassa. Se tarjoaa lisäksi menetelmän hiilipäästöjen laskemiseksi.

Katso KPMG:n raportti

Katso laskumenetelmä