Lounge-tilat maailmalla

Haluatko vierailla lentokentän lounge-tiloissa ja tietää, mitä voit odottaa? Tarkastele kaikkia lounge-tiloja ja niiden palveluita maailmanlaajuisessa lounge-tilojen haussa ja muista tarkistaa pääsyä koskeva käytäntö.

Tietoa lounge-tiloista

Olet tervetullut vierailemaan jossain lukuisista lentokenttien lounge-tiloissamme maailmalla ennen lähtöä tai koneenvaihdon aikana. Palveluihin sisältyvät usein WiFi-yhteys, ilmaiset juomat ja välipalat sekä suihkut.

Jaamme useimmat lounge-tilat Air Francen, Delta Air Linesin tai muiden SkyTeam-kumppaneiden kanssa. Lisää tietoja SkyTeamin maailmanlaajuisista loungeista ja niiden pääsykäytänteistä löytyy SkyTeamin verkkosivulta.

Avaa käytäntö ja hinnasto

Varmista, että vierailet lounge-tiloissa samana päivänä kun matkustat KLM:n operoimalla lennolla tai kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla. Matkustusluokastasi ja Flying Blue -jäsenyystasostasi riippuen saatat joutua maksamaan lisämaksun päästäksesi lounge-tiloihin. Voitko tuoda vieraan kiitoksena Flying Blue -jäsenyystasosta? Huomaa, että useimmat lounget sallivat vain yhden vieraan ja että heidän sisäänpääsy riippuu muiden käyttäjien määrästä.

Vapaa pääsy

Matkustatko Business-luokassa? Vierailu lounge-tiloissamme sisältyy lippuusi.

Flying Blue Platinum- ja Gold-jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus -matkustajat voivat myös vierailla lounge-tiloissa.

Pääsy lisämaksusta

Pääset useimpiin lounge-tiloihin maailmalla hintaan 20–65 euroa, jonka maksat sisään tullessasi. Varmista, että pystyt maksamaan maileilla tai luottokortilla, sillä käteisellä maksaminen ei ole mahdollista.

Valitettavasti et voi ostaa pääsyä SkyTeamin lounge-tiloihin Istanbulissa, Dubaissa tai Sydneyssä.