Lounge-tilat maailmalla

Haluatko vierailla lentokentän lounge-tiloissa ja tietää, mitä voit odottaa? Tarkastele kaikkia lounge-tiloja ja niiden palveluita maailmanlaajuisessa lounge-tilojen haussa ja muista tarkistaa pääsyä koskeva käytäntö.

Tietoa lounge-tiloista

Olet tervetullut vierailemaan jossain lukuisista lentokenttien lounge-tiloissamme maailmalla ennen lähtöä tai koneenvaihdon aikana. Palveluihin sisältyvät usein WiFi-yhteys, ilmaiset juomat ja välipalat sekä suihkut.

Jaamme useimmat lounge-tilat Air Francen, Delta Air Linesin tai muiden SkyTeam-kumppaneiden kanssa. Lisää tietoja SkyTeamin maailmanlaajuisista loungeista ja niiden pääsykäytänteistä löytyy SkyTeamin verkkosivulta.

Avaa käytäntö ja hinnasto

Varmista, että vierailet lounge-tiloissa samana päivänä kun matkustat KLM:n operoimalla lennolla tai kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla. Matkustusluokastasi, lippusi ehdoista ja Flying Blue -jäsenyystasostasi riippuen saatat joutua maksamaan lisämaksun päästäksesi lounge-tiloihin. Voitko tuoda vieraan kiitoksena Flying Blue -jäsenyystasosta? Huomaa, että useimmat lounget sallivat vain yhden vieraan ja että heidän sisäänpääsy riippuu muiden käyttäjien määrästä.

Vapaa pääsy

Matkustatko Business-luokassa? Vierailu Crown Lounge -tiloissamme sisältyy Standard- ja Flex-lippuusi.

Flying Blue Platinum - ja Gold-jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus -matkustajat voivat myös vierailla Crown Lounge -tiloissa. He voivat tuoda yhden vieraan veloituksetta. Flying Blue Ultimate -jäsenet ovat tervetulleita Crown Lounge -tiloihin enintään kahdeksan hengen matkaseurueen kanssa.

Pääsy lisämaksusta

Pääset useimpiin lounge-tiloihin maailmalla hintaan 20–65 euroa (saatavuuden mukaan), jonka maksat sisään tullessasi. Varmista, että pystyt maksamaan maileilla tai luottokortilla, sillä käteisellä maksaminen ei ole mahdollista.

Valitettavasti et voi ostaa pääsyä SkyTeamin lounge-tiloihin Istanbulissa, Dubaissa tai Sydneyssä.

Usein kysytyt kysymykset