Lounge-tilat maailmalla

Haluatko vierailla lentokentän lounge-tiloissa ja tietää, mitä voit odottaa? Tarkastele kaikkia lounge-tiloja ja niiden palveluita maailmanlaajuisessa lounge-tilojen haussa ja muista tarkistaa pääsyä koskeva käytäntö.

COVID-19

Maailmanlaajuisesti lentokenttien lounge-tilojen palvelut ovat saattaneet muuttua COVID-19:n leviämisen estämiseksi.

Tietoa lounge-tiloista

Olet tervetullut vierailemaan jossain lukuisista lentokenttien lounge-tiloissamme maailmalla ennen lähtöä tai koneenvaihdon aikana. Palveluihin sisältyvät usein WiFi-yhteys, ilmaiset juomat ja välipalat sekä suihkut.

Jaamme useimmat lounge-tilat Air Francen, Delta Air Linesin tai muiden SkyTeam-kumppaneiden kanssa. Ota selvää, millä lentokentillä voit vierailla lounge-tiloissa SkyTeam-verkkosivustolta.

Avaa käytäntö ja hinnasto

Varmista, että vierailet lounge-tiloissa samana päivänä kun matkustat KLM:n operoimalla lennolla tai kansainvälisellä SkyTeamin operoimalla lennolla. Riippuen matkustusluokastasi ja Flying Blue -jäsenyystasostasi saatat joutua maksamaan lisämaksun päästäksesi lounge-tiloihin.

Vapaa pääsy

Matkustatko Business-luokassa? Vierailu lounge-tiloissamme sisältyy lippuusi.

Flying Blue Platinum- ja Gold-jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus -matkustajat voivat myös vierailla lounge-tiloissa.

Updated access policy Delta Air Lines lounges

Unfortunately, as of February 2023, you can no longer access the Delta Air Lines lounges if you’re a SkyTeam Elite Plus member and travelling in Economy Class or Premium Comfort Class.

Pääsy lisämaksusta

Pääset useimpiin lounge-tiloihin maailmalla hintaan 20–65 euroa, jonka maksat sisään tullessasi. Varmista, että pystyt maksamaan maileilla tai luottokortilla, sillä käteisellä maksaminen ei ole mahdollista.

Valitettavasti et voi ostaa pääsyä SkyTeamin lounge-tiloihin Istanbulissa, Dubaissa tai Sydneyssä.