Lentopäivitysten vastaanottaminen

Pysy ajan tasalla lentopäivitysten, kuten lentoaikatauluusi tehtävien muutosten, suhteen koko matkasi ajan. Pidämme sinut ajan tasalla puhelimitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Yhteystietosi

Haluatko varmistaa, että saat päivityksemme? Anna puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi lentoasi varatessasi. Varauksen jälkeen voit aina päivittää yhteystietojasi Matkani-palvelussa tai profiilissasi.

Lentopäivitykset

Pidämme sinut ajan tasalla lentopäivitysten suhteen koko matkasi ajan. Lisäksi otamme sinuun yhteyttä, jos lentoaikatauluusi tulee muutoksia.

Sinulle lähettämiimme päivityksiin lukeutuvat:

  • Sähköposti, jossa sinulle kerrotaan, että voit tehdä lähtöselvityksen lennollesi verkossa.
  • Tekstiviesti tai sähköposti, jossa sinulle kerrotaan lentosi viivästymisestä yli 30 minuuttia, tai useista viivästyksistä, jotka ovat yhteensä yli 30 minuuttia. Jos kyseessä on mannertenvälinen lento, saatamme myös soittaa sinulle.
  • Puhelu, tekstiviesti tai sähköposti, jossa sinulle kerrotaan lentosi peruuntumisesta ja että varaamme sinulle paikan toiselle lennolle tai siitä, kuinka pyytää palautusta.
  • Tekstiviesti tai sähköposti, jossa sinulle kerrotaan matkatavaroidesi viivästymisestä ja siitä, mitä voit tehdä niiden hakemiseksi.

Yksin matkustavat lapset

Jos yksin matkustavalle lapselle on varattu yksin matkustavan lapsen saattopalvelu, kaikki viestit lähetetään lipun varanneelle henkilölle.

Päivitysten peruuttaminen

Jos et halua enää vastaanottaa päivityksiämme, voit perua palvelun:

  • Sähköpostit: napsauta jokaisen sähköpostin alaosasta löytyvää linkkiä tilauksen perumiseksi.
  • Tekstiviestit: vastaa “STOP” tekstiviestiimme.
  • Tekstiviesti, jossa sinulle ilmoitetaan koneeseen nousun alkamisesta: päivitä valintasi Matkani-palvelussa.