Liput opiskelijoille

Opiskelijalipulla nautit ylimääräisistä eduista ja mahdollisimman suuresta joustavuudesta matkustaessasi yliopistollesi ulkomaille tai lomaillessasi.

Lipun varaaminen

Kun ryhdyt varaamaan lentoasi, varmista, että valitset ”Opiskelijan” matkustajatyypiksesi. Näin näytämme sinulle automaattisesti opiskelijahinnan jatkaessasi varausta.

Joustavuus

Nauti mahdollisimman suuresta joustavuudesta! Voit lykätä matkaasi mistä tahansa syystä tai pyytää palautusta, mikäli et enää haluakaan matkustaa. Huomaathan, että tästä veloitetaan 200 euron peruutusmaksu ja kampanjatariffit luetaan pois näistä palautusehdoista.

Enemmän matkatavaroita

Ota mukaan enemmän kirjattuja matkatavaroita! Edullisimman normaalitariffin sallitun matkatavaramäärän lisäksi voit ottaa mukaasi yhden 23 kg:n lisätavaran.

Valmistautuminen matkaasi

Varmista, että otat mukaasi passin ja opiskelijatodistukset (kuten opiskelijaviisumin, koulun hyväksymiskirjeen tai opiskelijakortin). Nämä asiakirjat tarkistetaan lentokentällä lähtöselvityksen tai koneeseen nousun yhteydessä, minkä vuoksi niiden on oltava englanninkielisiä.

Ehdot

Ole hyvä ja pidä mielessäsi seuraavat ehdot opiskelijatariffia varatessasi:

  • Sinun on oltava iältäsi 18–29-vuotias.
  • Sinun on oltava oppilaitoksessa kirjoilla oleva kokopäiväinen opiskelija.
  • Opiskelijahinnat ovat saatavilla ainoastaan Economy-luokassa.
  • Opiskelijahinnat ovat voimassa vain vähintään 21 päivän matkoille
  • Opiskelijahinnat eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla lennoilla tai kaikkiin kohteisiin.