Matkustaminen julkisella liikenteellä

Joillain reiteillä lippuusi sisältyy linja-auto- tai junamatka lentokentälle tai lentokentältä. Tarkista, millä reiteillä se on tarjolla ja mitä sinun tulee muistaa.

Junamatka Belgian ja Ranskan välillä

Varatessasi matkaa Brysseliin tai Brysselistä voit valita lentoja, joissa osa matkasta operoidaan kansainvälisellä pikajunalla (TGV). Junamatka lisätään varaukseesi automaattisesti.

Voit noutaa TGV-junalippusi lento- tai rautatieasemalta. Matkustatko alle 2-vuotiaan lapsen kanssa, jolle on varattu oma istumapaikka? Muista noutaa myös heidän junalippunsa.

Junalippuusi on merkitty vaunun numero ja varatun istumapaikan numero. Vaununnumero löytyy juna-asemalla junanvaunun oven vierestä tai laiturin kylteistä. Sinua voivat koskea Belgian hallituksen säätämät tiukemmat turvatarkastukset, mistä syystä sinua kehotetaan menemään laiturille hyvissä ajoin.

Linja-auto Ottawan ja Montrealin välillä

Jos olet varannut KLM:n lennon ja jokin matkasi osuus kulkee Ottawan rautatieasemalta (XDS) Montrealiin (YUL) tai takaisin, matkustat tämän osan KLM:n bussilla. Voit nousta linja-autoon näyttämällä lentolippuasi ja henkilöllisyystodistustasi. Tätä linja-autolla kuljettavaa matkasi osuutta ei voi varata erikseen.

Matkasuunnastasi riippuen voit nousta KLM:n linja-autoon tässä ja tänne linja-auto jättää sinut:

  • Lähtiessäsi Ottawan rautatieasemalta nouset linja-autoon osoitteessa 200 Tremblay Road, joka sijaitsee valtatien 417 varressa. Saavut Montrealin lentokentälle KLM:n tiskien eteen lähtötasolle.
  • Lähtiessäsi Montrealin lentoasemalta nouset linja-autoon tulliaulan edessä, tolppa 7, saapumistaso. Saavut Ottawan rautatieasemalle osoitteeseen 200 Tremblay Road, joka sijaitsee valtatien 417 varressa.

Valitettavasti et voit nousta tähän linja-autoon, jos:

  • matkustat pyörätuolin kanssa
  • tuot mukanasi lemmikkisi (ellei se ole koulutettu tukikoira)
  • tuot mukanasi polkupyörän
  • olet yksin matkustava lapsi