Maksutavat

Minkä tahansa maksutavan valitsetkin, voit olla varma siitä, että maksaminen on aina turvallista! Tarkista kaikki saatavilla olevat maksutavat lentosi ja lisävaihtoehtojen ostamiseen.

Käytettävissä olevat maksutavat

Tarjoamme useita maksutapoja maastasi ja varauksesi ajankohdasta riippuen. Joissakin maissa sinulta veloitetaan palvelumaksu valitsemastasi maksutavasta riippuen.

Tietoja Worldline ePayments- ja Adyen-maksupalveluista

Käytätkö verkkopankkipalveluita, verkkolompakoita tai pankkisiirtoja? Maksat kumppaneidemme Worldline ePaymentsin tai Adyenin kautta. Ne käsittelevät verkkomaksut ja maksutiedot puolestamme. Käytämme maailmanlaajuisen Worldline ePaymentsin ja Adyenin verkkopalveluja varmistaaksemme, että maksusi hoituu mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Maksutietosi lähetetään turvallisesti Worldline ePaymentsille tai Adyenille. Niitä käytetään ainoastaan tapahtuman käsittelemiseen; niitä ei koskaan luovuteta tai lähetetä eteenpäin kolmansille osapuolille tai käytetä kaupallisiin tarkoituksiin. Lähetämme lippusi sinulle sähköpostitse heti, kun olemme saaneet vahvistuksen koko summan maksamisesta.

Usein kysytyt kysymykset