Matkustaminen Kanadaan ja Kanadasta

Kun lennät Kanadaan, sen kautta tai Kanadasta, tarvitset todennäköisesti viisumin tai eTA-matkustusluvan. Lue lisää sen järjestämisestä.

Hae eTA-matkustuslupaa

Visa Waiver -ohjelman avulla tiettyjen maiden kansalaiset voivat matkustaa Kanadaan ilman viisumia. Viisumin sijaan sinun on haettava eTA-matkustuslupaa (Electronic Travel Authorization).

Tarkista, mitkä maat kuuluvat Visa Waiver -ohjelmaan

Mikäli tarvitset eTA-matkustusluvan, voit antaa lisämaksusta yhteistyökumppanimme Sherpan huolehtia kaikesta puolestasi. Tai voit järjestää hakea sitä itse Kanadan hallituksen verkkosivustolla.

Järjestä viisumi

Jos tarvitset viisumia, yhteistyökumppanimme Sherpa voi hoitaa hakemuksesi lisämaksusta. Voit hakea viisumia myös itse asianomaisilta viranomaisilta. Jotta voit tehdä lähtöselvityksen verkossa KLM.comin kautta, matkustusasiakirjojesi (viisumit jne.) on oltava valmiina.

ArriveCAN-appi

Matkustatko Kanadaan? Ilmaisella ArriveCan-sovelluksella voit tehdä tulli- ja maahanmuuttoilmoituksen jopa 72 tuntia ennen Kanadaan saapumista. Ilmoittamalla nämä tiedot etukäteen voit hyödyntää ArriveCAN-pikakaistaa Kanadaan saapuessasi ja säästää aikaa maahantulo- ja tullimenettelyissä.

Usein kysytyt kysymykset