Lippusi hinnan varmistaminen

Mieti rauhassa ennen kuin päätät! Mieti hetki -palvelumme myötä voit ottaa valinnanvapausoption valitsemallesi lennolle.

Mieti hetki -vaihtoehto

Verkossa varatessasi voit ottaa valinnanvapausoption valitsemallesi lennolle enintään kolmen päivän ajaksi. Näet Mieti hetki -jakson tarkan keston valinnanvapausoption ottamisen yhteydessä. Se riippuu varauksesi ajankohdasta, kohteesta ja valitsemasi lennon tariffiehdoista. Ole hyvä ja ota huomioon: tästä vaihtoehdosta maksamaasi maksua ei saa palautusta.

Kuinka palvelu toimii

Mieti hetki -jaksosi aikana suosikki-istuinpaikkasi kyseisellä lennolla pidetään varattuna kiinteään hintaan ja kiinteillä tariffiehdoilla. Ennen optiojaksosi päättymistä saat muistutuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varauksesi vahvistamiseksi napsauta sähköpostissa olevaa linkkiä ja maksa lippusi verkossa. Jos Mieti hetki -vaihtoehdon aika kuluu umpeen, varaus peruuntuu automaattisesti.

Kulut

Maksat valinnanvapausoptiosta määrätyn suuruisen maksun lippua kohden. Maksun suuruus riippuu matkasi alkua edeltävien päivien määrästä ja matkakohteestasi. Optio on henkilökohtainen, eikä se ole sen vuoksi siirrettävissä. Se ei myöskään ole palautettavissa, vaikka päättäisitkin olla varaamatta lippua.