Käyttäjän luoma sisältö

Ennen kuin annat meille luvan käyttää kuvaasi tai videotasi, lue huolella käyttäjän luomaa sisältöä koskevat ehdot.

Ikimuistoiset hetket

Tätä lukiessasi olemme luultavasti pyytäneet sinulta lupaa käyttää sosiaalisen median julkaisuasi. Siihen on syy. Vaikuttaa siltä, että tykkäät jakaa ikimuistoisia hetkiä samalla lailla kuin me. Siksi haluamme kysyä sinulta seuraavaa: saammeko käyttää sisältöäsi?

Ehdot

Vastaamalla pyyntöömme #yesKLM tai täyttämällä KLM:n käyttäjien luoman sisällön lomakkeen suostut seuraaviin ehtoihin:

 • Luovutat KLM N.V.:lle (tunnetaan myös nimellä KLM Royal Dutch Airlines), joka on julkinen yhtiö, jonka rekisteröity toimisto ja pääasiallinen liiketoimintapaikka sijaitsee osoitteessa Amsterdamseweg 55 (1182 GP) Amstelveen, Alankomaat, ja joka on rekisteröity Amsterdamin kauppa- ja teollisuuskamarin kaupparekisteriin numerolla 33014286 ja johon tästä eteenpäin viitataan nimellä ”KLM”, ei-yksinomaisen, tekijänpalkkijoista vapautetun, maailmanlaajuisen lisenssin käyttää valokuvaasi, visuaalista tai liikkuvaa kuvaa (johon viitataan nimityksellä ”Käyttäjäsisältö”), jota olet julkaissut Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä tai YouTubessa ja muissa sosiaalisissa medioissa. Suostumuksesi jälkeen voimme käyttää Käyttäjäsisältöäsi markkinointi- ja mainostamistarkoituksissa.
 • Mitä se tarkoittaa? No, voimme esittää ja käyttää Käyttäjäsisältöäsi mainostaessamme ja markkinoidessamme KLM-brändiä kaikilla kanavillamme. Tällä viitataan KLM.comiin, uutiskirjeisiin, katalogeihin, sähköpostiin ja sosiaaliseen mediaan.
 • Suostut siihen, että KLM käyttää Käyttäjäsisältöäsi jäljennettynä, levitettynä ja yhdistettynä muiden materiaalien kanssa, muunnelmat ja muokkaukset mukaan lukien.
 • Tämä lisenssi on jatkuva, mikä tarkoittaa sitä, ettei sillä ole päättymispäivämäärää. Jos muutat mielesi, etkä halua meidän käyttävän Käyttäjäsisältöäsi tulevaisuudessa, ilmoita siitä meille osoitteeseen socialmediainput@klm.com.

Ei hätää: omistat edelleen valokuvasi tai videosi. Muutos on se, että annat KLM:lle luvan käyttää ja jäljentää Käyttäjäsisältöäsi.

Vahvistat ja suostut seuraavaan:

 • Omistat kaikki oikeudet Käyttäjäsisältöösi, ja sinulla on lupa kaikilta Käyttäjäsisällössäsi nähtäviltä henkilöiltä luovuttaa sen oikeudet.
 • Kaikki Käyttäjäsisällössäsi nähtävät henkilöt ovat vähintään 18-vuotiaita.
 • Käyttäjäsisältösi ei vahingoita mitään tekijänoikeuksia, oikeuksia yksityisyyteen, oikeuksia julkisuuteen tai muita minkä tahansa kolmannen osapuolen laillisia oikeuksia. KLM:llä on oikeus jakaa käyttäjänimesi kaikille kolmansille osapuolille, jotka väittävät Käyttäjäsisältösi rikkovan niiden oikeuksia.
 • KLM ei tue tai hallitse millään tavoin sisältöä, jota käyttäjät julkaisevat sosiaalisen median tileillään. Sen vuoksi KLM irtisanoutuu kaikesta muusta julkaistusta sisällöstä tilillä, josta Käyttäjäsisältöä pyydetään, ja ennen kaikkea sellaisesta sisällöstä, joka on jollain tapaa suoraa, hyökkäävää, piittaamatonta, järkyttävää tai saattaa loukata muita. KLM ei ole vastuussa tilin omistajan tekemistä kirjallisista ilmauksista, toimista tai muista seurauksista.

Huomaa: voimme poistaa käyttäjäsisältöä verkkosivustolta mistä tahansa syystä ilmoittamatta siitä sinulle.

Vielä yksi juttu…

 • Et pidä KLM:ää tai ketään KLM:n puolesta toimivaa henkilöä vastuussa valituksista tai vaatimuksista liittyen Käyttäjäsisältösi käyttöön.
 • KLM kerää ja käsittelee kaikki henkilötietosi asianmukaisesti KLM:n yksityisyydensuojan edellyttämällä tavalla. Lue tietosuojakäytäntömme.
 • Käyttäjäsisältösi näkyy kaikkialla maailmassa. Toisinaan saatamme julkaista käyttäjänimesi, joten varaudu seuraajiesi määrän kasvuun!
 • Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ja edellytyksiä sinulle ilmoittamatta.

Kuulostaa hyvältä, vai mitä? Jos haluat liittyä joukkoomme, vastaa kommenttiimme #yesKLM tai täytä KLM:n käyttäjien luoman sisällön lomake. Sen jälkeen on aika valmistautua kaikkein jännittävimpään osioon: näkemään sisältösi jollain maailmanlaajuisista kanavistamme! Päivitetty: 25. kesäkuuta 2020