Erityisehdot

Kun varaat lennon KLM:ltä, hyväksyt sekä sinua että matkatavaroitasi koskevat yleiset kuljetusehdot. Varmista, että luet myös nämä lisäehdot.

Erityisehdot ovat osa yleisiä kuljetusehtoja. Erityisehdot sisältävät sovellettavia sääntöjä, jotka johtuvat paikallisista laeista ja määräyksistä ja jotka koskevat tiettyä maata tai aluetta. Siksi erityisehdot voivat poiketa yleisistä kuljetusehdoista. Sinun tulee aina lukea sen maan tai alueen yleiset kuljetusehdot ja sovellettavat erityisehdot, jossa varasit lippusi.

Lue yleiset kuljetusehdot kokonaisuudessaan

Verkkovaraus

Voit varata lentoja enintään yhdeksälle matkustajalle (aikuiset ja lapset) varausta kohden. Jokaisen aikuisen sylissä voi matkustaa yksi vauva.

Varauksesi on vahvistettu, kun saat varausnumeron. Kaikki varauksen yksityiskohdat sisältävä sähköposti lähetetään myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Pidä mielessä, että EU-asetuksen säännösten mukaisesti asiakkaan peruuttamisoikeus ei koske lentoyhtiön lippuja.

Tariffit

Ilmoitetut tariffit sisältävät kaikki verot, paitsi jos verot kerätään paikallisesti lentokentällä. Tariffit ovat taattuja vain, kun sinulla on varausnumero.

Verkkomaksu

Verkossa maksaaksesi tarvitset pankki- tai luottokortin. KLM veloittaa maksun kortilta välittömästi. Joissakin maissa voit käyttää muita maksutapoja, kuten pankkisiirtoa, Apple Paytä tai paikallisia maksutapoja.

Maksu on täysin suojattu alan korkeimpien standardien mukaisella salauksella.