À la carte -aterioiden ehdot

Tässä tietoja, jotka sinun tulee tietää tilatessasi à la carte -aterian mannertenväliselle lennollesi.

1. À la carte -ateriat

1.1 Lisämaksua vastaan KLM tarjoaa sinulle vaihtoehdon valita haluamasi tarjoiltavan aterian etukäteen KLM:n lennoilla Economy-luokassa. Tätä palvelua kutsutaan ”à la carte -ateriaksi”. Tämä lisäpalvelu tarjotaan online-varauksen aikana sekä matkasi yleiskatsauksessa KLM.com-sivustolla ja KLM-mobiilisovelluksessa. Tilaaminen onnistuu useimmille Amsterdamista lähteville mannertenvälisille lennoille. Tavalliset ilmaiset ateriat ovat aina saatavilla. 1.2 KLM:n lennoilla tarjoiltavat à la carte -ateriat voivat vaihdella kokonsa, makunsa ja ulkonäkönsä puolesta tilauksessa esitettyyn visuaaliseen tai/ja tekstipohjaiseen kuvaukseen nähden. Osa aineksista saatetaan korvata vastaavilla ruoka-aineilla ilman varoitusta etukäteen. 1.3 Kun olet tilannut à la carte -aterian, tilaustasi ei ole mahdollista vaihtaa tai peruuttaa. 1.4 À la carte -ateriaa ei ole mahdollista yhdistää erikoisateriaan. 1.5 Ateriakohtainen ainesosalista on laadittu äärimmäisen huolellisesti. KLM ei kuitenkaan ole vastuussa seurauksista, jotka johtuvat mahdollisista intoleransseista tai allergioista ruoka-aineille. 1.6 KLM:n yleiset kuljetusehdot ovat kiinteä osa näitä ehtoja.

2. Edellytykset ja kelpoisuus

2.1 À la carte -aterian käyttämiseksi sinun on vakuutettava ja taattava, että sinulla on laillinen valtuus tehdä tämä sopimus ja että sitoudut tämän sopimuksen ehtoihin ja edellytyksiin; ja 2.2 Lisäksi vakuutat, että kaikki à la carte -aterian pyytämistä varten antamasi tiedot ovat paikkansapitäviä ja ettet tee mitään spekulatiivista, väärää tai vilpillistä varausta. Sinun on myös ilmoitettava, että teet varaukset vain itsellesi tai toiselle henkilölle, joka on valtuuttanut sinut toimimaan hänen puolestaan ja joka sitoutuu noudattamaan kappaleessa 2.1 esitettyjä määräyksiä.

3. Hyvitys

3.1 Mikäli tilaamasi à la carte -ateria ei ole saatavilla, sinulle tarjoillaan tavallinen ateria. Jos emme tarjoile sinulle tilattua à la carte -ateriaa tai jos olet ostanut korotuksen Business-luokkaan, sinulla on oikeus hyvitykseen, joka vastaa à la carte -ateriasta maksamaasi summaa. 3.2 Jos lentosi aikataulua muutetaan tai lento varataan uudelleen, à la carte -aterian tarjoilua ei välttämättä järjestetä sen mukaisesti. 3.3 Voit pyytää hyvitystä täyttämällä palautuslomakkeemme. 3.4 Jos et täytä yllä mainittuja ehtoja, hyvitystä ei makseta.

4. Yhteystietojesi käyttö

4.1 KLM Royal Dutch Airlines ja KLM Catering Services BV käyttävät nimeäsi ja lentotietojasi tilauksesi toteuttamiseen KLM:n tietosuojakäytännön mukaisesti. 4.2 Jos päätät antaa sähköpostiosoitteesi, voimme käyttää sitä lähettääksemme sinulle kuitin, ilmoittaaksemme tilauksesi tilasta ja pyytääksemme sinua antamaan palautetta à la carte -ateriapalvelusta.