Mailien ansaitseminen

Flying Bluella et pelkästään ansaitse maileja joka kerta lentäessäsi. Katso, kuinka mailisi lisääntyvät, kun varaat hotellin, vuokraat auton tai teet ostoksia jollain yhteistyökumppaneistamme.

Mailien ansaitseminen

Jos olet Flying Blue -jäsen, ansaitset maileja lentäessäsi KLM:llä tai jollain lentoyhtiökumppanillamme. Sinun täytyy vain antaa Flying Blue -numerosi varauksen yhteydessä. Ansaitset maileja myös joka kerta, kun varaat hotellin tai vuokraat auton jonkin yhteistyökumppanimme kautta, tehdessä ostoksia Flying Blue -kaupassamme tai käyttäessäsi Flying Blue -luottokorttiasi.

Tutustu kaikkiin tapoihin ansaita maileja

Kuinka paljon ansaitset

Ansaitset maileja jokaisesta KLM:n ja Air Francen lennolla käyttämästäsi eurosta (mukaan lukien lentoyhtiön lisämaksut, mutta pois lukien muut verot ja maksut) ja ostaessasi lisävaihtoehtoja, kuten ylimääräisiä matkatavaroita, istumapaikkoja ja à la carte -aterioita. Ansaitsemiesi mailien lukumäärä riippuu Flying Blue -tasostasi.

  • Explorer: neljä mailia jokaista käytettyä euroa kohden
  • Silver: kuusi mailia jokaista käytettyä euroa kohden
  • Gold: seitsemän mailia jokaista käytettyä euroa kohden
  • Platinum: kahdeksan mailia jokaista käytettyä euroa kohden
  • Flying Blue Ultimate: yhdeksän mailia jokaista käytettyä euroa kohden

Oletko jo ansainnut maileja?

Tarkista tähän asti ansaitsemiesi mailien lukumäärä henkilökohtaisesta Mailien yleiskatsauksestasi.

Puuttuuko maileja?

Mailit lisätään laskuriisi 24 tunnin sisällä lennostasi. Jos maileja ei ole lisätty Flying Blue -tilillesi, voit lunastaa puuttuvat mailisi.