Monimuotoisuus ja osallisuus

Haluamme, että KLM:llä kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi.Lue lisää työstämme monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämisen alueella sekä sitoutumislausunnostamme.

KLM diversity logo

Visiomme

KLM uskoo monimuotoisuuden ja osallisuuden voimaan. Mitä muuta voisit odottaa yritykseltä, joka on yhdistänyt ihmisiä ympäri maailmaa jo yli sadan vuoden ajan? Kun pyrimme aina hyväksymään eroavuutemme, meidän on helpompi olla yhteydessä asiakkaisiimme, työntekijöihimme, yhteiskuntaan ja toisiimme. Työntekijämme yli 70 maasta huokuvat vastuullisuutta, intohimoa ja huolenpitoa. Joka päivä, uudelleen ja uudelleen.

Olemme aina uteliaita kuulemaan eri puolilta maailmaa ja erilaisista taustoista, kulttuureista ja näkökulmista tulevien matkustajiemme ja työntekijöidemme kokemuksia. He ovat meille tärkeitä. He auttavat meitä ymmärtämään omia tarpeitaan, ja voimme ottaa heidät mukaan tuotepalveluihin, prosesseihin ja vuorovaikutukseen. Uskomme, että monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuuri tuo lisäarvoa asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yrityksellemme. Olemme jatkuvalla matkalla tutkimassa asiakkaidemme ja työntekijöidemme monimuotoisuutta. KLM edistää osallistavaa ympäristöä, johon kuuluvat kaikki. Tämä kattaa myös asiakkaamme koko heidän KLM-matkansa ajan ja työntekijämme työpaikalla.

Lue monimuotoisuutta ja osallisuutta koskeva lausuntomme kokonaisuudessaan.