KLM-yritysprofiili

KLM on perustettu 7. lokakuuta 1919, joka tekee siitä maailman vanhimman yhä alkuperäisellä nimellään toimivan lentoyhtiön.

KLM Group

KLM Groupin sydämen muodostavat KLM ja KLM Cityhopper, jotka kuljettavat 34,1 miljoonaa matkustajaa ja 621 000 tonnia rahtia. KLM tarjoaa 92 Euroopan kaupunkia ja 70 mannertenvälistä kohdetta käsittävän laajan verkostonsa myötä suoria lentoja tärkeimpiin taloudellisiin keskuksiin ympäri maailmaa.

KLM toimii yhteistyökumppanina SkyTeam-allianssissa, joka tarjoaa matkustajille yhä enemmän mahdollisuuksia, sillä se kattaa kaikkiaan 1063 kohdetta 173:ssa maassa. KLM Group pitää sisällään myös kokonaan omistetut tytäryhtiöt, Transavian ja Martinairin. Transavia on Alankomaiden johtava, Amsterdamista, Eindhovenista ja Rotterdamista käsin toimiva halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2018 lähes yhdeksän miljoonaa matkustajaa.

Sillä periaatteella, että työntekijät ovat avainasemassa, olemme vakuuttuneita kyvystämme kehittyä tarjoamalla asiakkaillemme jatkuvasti mieleenpainuvia kokemuksia. Tämä kunnianhimo on syvällä DNA:ssamme. Asiakkaillemme antamamme vilpittömän huomion ansiosta he tuntevat olonsa tunnustetuiksi, tyytyväisiksi ja mukaviksi.

Yhdistyttyään Air Francen kanssa vuonna 2004 KLM on jatkanut konseptia, johon kuuluvat 1 Air France-KLM Group, 2 lentoyhtiötä ja 3 ydintoimintaa (matkustajat, rahti ja tekniikka ja huolto). Yhdessä Air Francen kanssa KLM toimii Euroopan ilmakuljetusalan edelläkävijänä. KLM pyrkii kannattavaan kasvuun saavuttaakseen omat kaupalliset tavoitteensa sekä yleisemmät taloudelliset ja yhteiskunnalliset tavoitteet.

KLM edistää aktiivisesti kestävää kasvua Amsterdamin Schipholin lentokentällä ja pyrkii pääsemään kaikille markkinoille, jotka parantavat sen verkoston laatua. Lisäksi KLM pyrkii varmistamaan tasapuoliset toimintaedellytykset kaikille alan toimijoille.