Liiketoiminnan eheys

Uskollisuus, oikeudenmukaisuus, läpinäkyvyys, rehellisyys ja suoraselkäisyys. Nämä viisi sanaa ovat KLM:n toimintasääntöjen ytimessä. Lue lisää toimintasäännöistämme, ilmiantokäytännöistämme ja turvallisuuslausunnostamme.

Speak Up

Käyttäytymissääntöjen noudattamisvaatimus koskee kaikkia KLM-konsernin työntekijöitä. Osana tätä säännöstöä työntekijät voivat raportoida epäilyttävästä liiketoimintakäyttäytymisestä yhtiön sisällä asianmukaisesti ja turvallisesti. Nykyisten ja aiempien KLM:n työntekijöiden lisäksi kuka tahansa, joka on yhteydessä KLM:ään työnsä johdosta, voi tehdä tämän. Saat lisätietoja Speak Up -käytännöstämme. Tästä käytännöstä löydät myös linkin Speak Up -raportointityökaluun.

Lue Speak Up -käytäntömme

Speak Up -raportointityökalun kautta ei voi tehdä asiakasvalituksia. Tällaisten valitusten osalta ota yhteyttä KLM:n yhteydenottokeskukseen.

Turvallisuus

Turvallisuus on kaikkien toimiemme perusta. Pyrimme saavuttamaan kaikkein parhaan turvallisuustason. Haluamme olla maailmanjohtaja turvallisuusasioissa.

Lue turvallisuuslausuntomme

KLM:n veroläpinäkyvyys- ja lahjoitusraportti

Julkaisemalla tämän raportin KLM pyrkii ottamaan ensimmäisen askeleen tarjotaksemme kaikille sidosryhmillemme käsityksen suhtautumisestamme veroihin ja erilaisiin KLM:n tekemiin veromaksuihin. Avoimen ja rakentavan verovuoropuhelun takaamiseksi uskomme, että on tärkeää olla yhteinen ymmärrys kansainvälisen lentoliikenteen verosäännöistä ja periaatteista, jotka ohjaavat toimintaamme maailmanlaajuisesti.

Lue veroläpinäkyvyys- ja lahjoitusraporttimme

Kestävyysselosteemme

Olemme sitoutuneet minimoimaan toimintojemme vaikutuksen vähentämällä ympäristöjalanjälkeämme ja suojelemalla ympäristöä sääntöjen noudattamisen lisäksi.

Lue täysi ympäristöpolitiikkailmoituksemme