Business Travel Services

Hallinnoi ja varaa kaikki yrityksen liikematkat suoraan verkossa maksuttoman Business Travel Services -palvelumme kautta.

Tietoa Business Travel Services -palvelusta

Haluatko varata ja hallinnoida liikematkoja verkossa ja säästää matkakuluissa? Voit lopettaa etsinnän. Käytä ilmaista Business Travel Services -palveluamme yrityksesi liikematkojen varaamiseen ja hallinnointiin suoraan verkossa. Palvelumme on saatavilla yrityksille, joilla on kaupallinen sopimus Air France KLM:n tai bluebiz-jäsenille.

Bluebiz-jäsenille

Oletko bluebiz-yhteyshenkilö? Voit varata ja hallinnoida yrityksesi lentoja verkkosivustomme ja sovelluksemme kautta. Tiesitkö, että saat käyttöösi monia etuja, jos kirjaudut sisään bluebiz-tililläsi?

  • Yrityksesi ansaitsee automaattisesti blue credits -pisteitä, sillä lisäämme bluebiz-numerosi varaukseen.
  • Yritysedut, kuten lipun aikaraja: varaa nyt, maksa myöhemmin.
  • Voit käyttää yrityksesi blue credits -pisteitä.
  • Pääsy laajaan yrityksesi tiliotteen ja varauksien sisältävään yleiskatsaukseen.
  • Voit kutsua kollegoita käyttämään Business Travel Services -palvelua.

Bluebiz-yhteyshenkilönä voit käyttää Business Travel Services -palvelua veloituksetta. Jos sinulla ei ole online-bluebiz-tiliä, sinun on ensin aktivoitava se.

Kutsu kollegoita käyttämään Business Travel Services -palvelua

Jos olet bluebiz-yhteyshenkilö ja yrityksesi käyttää jo Business Travel Services -palveluamme, voit antaa pääsyn yrityksesi matkavastaavalle ja muille kollegoille. Kun heillä on pääsy, he voivat varata ja hallinnoida omia liikematkojaan.

Yritysasiakkaille

Business Travel Services -palvelun avulla yritysmatkustajat pääsevät nauttimaan yrityseduista ja järjestämään lippuja yritystariffein KLM:n verkkosivuston ja sovelluksen kautta.

Osoitettuna matkavastaavana saat pääsyn erilliselle KLM:n sivustolle määrättyihin matkanhallintapalveluihin, mukaan lukien kattava yleiskatsaus yrityksesi varauksista. Voit myös myöntää pääsyn yritysmatkustajille, jotta he voivat varata ja hallinnoida omia liikematkojaan verkkosivustomme ja sovelluksemme kautta.

Ota yhteyttä henkilökohtaiseen KLM-tilivastaavaan saadaksesi lisätietoja Business Travel Services -palvelusta.