Suurikokoisena matkustajana lentäminen

Tarkista, kuinka paljon tilaa käsinojien välillä on, kaikki mitä sinun tulee tietää turvavyön jatkokappaleista sekä milloin tulee varata toinen istumapaikka.

Käsinojien väliin jäävä tila

Kaikkien matkustajiemme tulee voida lentää mukavasti. Tämän varmistamiseksi sinun on pystyttävä liikuttamaan istuimesi käsinojia ylös ja alas. Käsinojien väliin jäävä tila vaihtelee lentokonetyypistä riippuen.

Turvavyön jatkeet

KLM:n lennoilla turvavöiden pituus on 107–155 cm Economy-luokassa ja 124–148 cm Business-luokassa. Voit tarvittaessa pyytää koneessa miehistöltämme turvavyön jatkeen. Nämä jatkeet lisäävät turvavyön pituuteen 86 cm. Turvallisuussyistä et voi käyttää omaa turvavyön jatketta.

Ylimääräisen istumapaikan varaaminen

Jos istumapaikkasi on liian pieni, voit varata toisen istumapaikan KLM:n operoimille lennoille 25 %:n alennuksella. Varmista, että teet tämän etukäteen ottamalla meihin yhteyttä.

Huomioi, ettet saa ylimääräisiä matkatavaroita varaamalla ylimääräisen istumapaikan ja että sinun täytyy tehdä lähtöselvitys lentokentällä. Jos lähdön hetkellä on vapaana toinen saman matkustusluokan istumapaikka, voit hakea palautusta ylimääräisen istumapaikkasi hinnasta.

Ole hyvä ja huomioi, ettei sinun välttämättä anneta lentää, jos et ole varannut ylimääräistä istumapaikkaa, eikä samassa matkustusluokassa ole istumapaikkoja vapaana.

Istumapaikkojen valinta

Sinulle annetaan määrätty istumapaikkapari. Valitettavasti näiden istumapaikkojen tarkasteleminen tai muuttaminen verkossa ei ole mahdollista.