Koneenvaihdot

Täytyykö sinun siirtyä toiselle lennolle? Kerromme, mitä sinun on tehtävä jatkaaksesi matkaasi sulavasti. Ei huolta: me huolehdimme useimmista vaiheista.

Tarkastuskortti

Useimmissa tapauksissa saat tarkastuskorttisi jatkolennolle jo tehdessäsi lähtöselvitystä ensimmäiselle lennollesi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse tehdä uudelleen lähtöselvitystä seuraavalle lennollesi. Jos et ole saanut sitä, voit siirtyä käyttämäsi lentoyhtiön transfer-tiskille tai automaatille sen noutamiseksi.

Matkatavaroiden koneenvaihto

Useimmissa koneenvaihdoissa sinun ei tarvitse noutaa ruumassa kuljetettavia matkatavaroita. Lentokentän henkilökunta huolehtii, että ne siirtyvät seuraavalle lennollesi, jolloin sinun on noudettava ne vasta lopullisessa kohteessasi.

Jos sinulla on koneenvaihto Yhdysvalloissa tai Kiinassa, sinun on todennäköisesti noudettava matkatavarasi ja tehtävä niille uusi lähtöselvitys. Tämä johtuu paikallisista säädöksistä. Saat varoituksen tähän liittyen tehdessäsi matkatavaroillesi lähtöselvitystä. Sinun on myös noudettava matkatavarasi ja tehtävä niille uusi lähtöselvitys, jos varasit erillisen lipun lentoyhtiöllä, joka ei ole SkyTeam-kumppani.

Koneenvaihtoajat

Matkaasi varatessasi koneenvaihtoajat otetaan huomioon, joten sinulla pitäisi olla riittävästi aikaa ehtiä jatkolennollesi. Alla olevan ohjeistuksen huomioiminen saattaa kuitenkin olla paikallaan.

Amsterdamin Schipholin lentokenttä

Koneenvaihtoon Amsterdamin Schipholin lentokentällä vaaditaan yleensä noin 50 minuuttia. Otathan huomioon, että jos matkustat Schengen-alueeseen kuulumattomaan maahan, joudut käymään läpi ylimääräisiä turvatarkastuksia, jotka saattavat viedä enemmän aikaa.

Lentokentät Alankomaiden ulkopuolella

Haluatko tietää lisää tietystä lentokentästä? Suosittelemme tarkistamaan lentokentän verkkosivuston. Tiedot seuraavasta lennostasi näytetään myös lentokentän ilmoitustauluilla konetta vaihtaessasi, joten pidä niitä silmällä.

Lennolta myöhästyminen

Etkö ehtinyt seuraavalle lennollesi viivästymisen tai muiden odottamattomien olosuhteiden vuoksi? Ei huolta, sinut varataan automaattisesti seuraavalle vapaalle lennolle. Saat ilmoituksen lentosi uusista tiedoista. Jos laitteesi ei ole yhdistettynä internetiin, voit noutaa lennon tiedot ja tulostaa tarkastuskortin itsepalveluautomaatilla tai transfer-tiskillä. Sinun ei tarvitse noutaa matkatavaroitasi; me merkitsemme ne uudelleen ja siirrämme ne uudelle lennollesi.

Usein kysytyt kysymykset