Tärkeää matkustustietoa

Lue huolellisesti alla olevat matkustustiedot. Näitä tietoja päivitettiin tammikuussa 2018.

Matkatavarat

Haluaisitko tietää enemmän sallitusta matkatavaramäärästäsi? Katso, kuinka paljon matkatavaroita voit ottaa mukaan, sekä maksumme ja alennuksemme ylimääräisille matkatavaroille ja erikoismatkatavaroille.

Lähtöselvitys ja matkatavaroiden luovutusajat

Lähtöselvitysajat Matkustajia pyydetään saapumaan hyvissä ajoin ennen lähtöä KLM:n lähtöselvitykseen ja lähtöportille, eikä ainakaan yhtään myöhemmin kuin, mitä KLM on ilmoittanut ajaksi. Lähtöselvitysajat vaihtelevat lentokentittäin. Lähtöselvitysajat saattavat myös vaihdella, jos lentosi operoi kumppaninamme oleva lentoyhtiö. Tarkista oikeat lähtöselvitysajat vastaavilta verkkosivuilta. Lennot operoivat lentoyhtiöt on mainittu varausvahvistuksessasi. Jos matkustajat eivät saavu ajoissa lähtöselvitykseen tai lähtöportille, KLM saa peruuttaa heille varatut paikat.

Katso lähtöselvitys- ja matkatavaroiden luovutusajat

Viivästykset, peruutukset ja koneeseen pääsyn epääminen

KLM tekee aina kaikkensa välttääkseen viivästyksiä, peruutuksia tai sitä, että matkustajan pääsy koneeseen joudutaan epäämään. Jos näin kuitenkin käy, KLM tarjoaa tukea ja hyvityksiä riippuen viivästyksen kestosta ja lentosi kestosta. Lisätietoja matkustajien oikeuksista koskien hyvityksiä ja/tai tukea saat esitteestä “Tuki ja hyvitykset”. Ole hyvä ja varmista, että yhteystietosi ovat meillä, jotta voimme tiedottaa sinua suoraan asioista.