Flexibility-joustavuuden ehdot

Varmista, että luet, mihin suostut, kun lisäät Flexibility-joustavuuden varaukseesi.

Flexibility-joustavuus

1.1 Vaihdettavilla Light- ja Standard-lipuilla on mahdollista ostaa KLM:n tarjoamaa Flexibility-joustavuutta. Tämä vaihtoehtoinen palvelu on tarjolla ainoastaan varatessasi verkossa KLM.com-sivustolla.

1.2 Flexibility-joustavuus on saatavilla vain Euroopan sisäisillä lennoilla ja vain lipuille, jotka on ostettu KLM.comista vähintään kymmenen päivää ennen lähtöä.

1.3 Flexibility-joustavuus antaa sinun muuttaa matkustuspäiviäsi sekä -aikojasi ja/tai kohdettasi (Euroopassa) jopa kolme kertaa. Lähtöpaikan muuttaminen ei ole mahdollista.

1.4 Jos olet varannut lipun, johon kuuluu paluu toiselta kentältä, (lennät yhteen kaupunkiin, mutta palaat toisesta) tai jos olet vaihtanut paluulippusi lippuun, johon kuuluu paluu toiselta kentältä, Flexibility-joustavuutta voi käyttää vain, jos näiden kahden kaupungin etäisyys on lyhyempi kuin meno- ja paluulentosi.

1.5 Flexibility-joustavuuden ehdot ovat voimassa jopa 48 tuntia ennen kyseisen lennon lähtöä. Alkuperäisen lippusi lippuehdot ovat voimassa, kun lähtöön on yli 48 tuntia.

1.6 Et joudu maksamaan tariffin erotusta, jos vaihdat samaan tariffityyppiin. Jos vaihdat tariffin ylemmän luokan tariffityyppiin, maksat vain tariffien erotuksen. Jos vaihdat lippusi alemman luokan tariffityyppiin, tariffien erotusta ei hyvitetä. Jos matkustuspäiväsi sekä -aikasi ja/tai kohteesi muuttuu, siitä voi koitua muutoksia veroihin ja lisämaksuihin.

1.7 Kun lippuun, johon on ostettu Flexibility-joustavuutta, on tehty muutoksia, alkuperäiset lippuehdot pätevät taas.

Palautukset

2.1 Ostettu Flexibility-joustavuus voidaan palauttaa, jos palautusta pyydetään 24 tunnin kuluessa Flexibility-joustavuuden ostamisesta tai jos KLM on peruuttanut lentosi. Jos lento peruutetaan tai varataan uudelleen, ovat voimassa KLM:n kuljetusehdot. Lue KLM:n kuljetusehdot