Delft Blue -talot

Oletko kiinnostunut miniatyyrikokoisista Delft Blue -taloistamme? Näytämme sinulle viimeisimmän lisäyksen kokoelmaamme ja selitämme, kuinka saat yhden itsellesi.

Tietoa KLM-taloistamme

Olet luultavasti nähnyt niitä jossain: hollantilaisella ginillä täytetyt Delft Blue -miniatyyritalomme. Jokainen niistä esittää aitoa on hollantilaista rakennusta. Nämä uniikit lahjat ovat olleet olemassa 1950-luvulta lähtien, ja ne ovat todellisia keräilijöiden aarteita! Saat yhden matkustaessasi Business-luokassa mannertenvälisellä reitillä.

KLM:n pienoismallitalo #101: De Moriaan

Juhlimme vuosittain 7.10. syntymäpäiväämme esittelemällä uuden talon. Vuonna 2020 loimme miniatyyrikokoisen De Moriaanin 101-vuotissyntymäpäivämme kunniaksi .

Alun perin nimellä ”Die Mariaen” kutsuttu rakennus sijaitsee Hertogenboschin aukiolla ja on mahdollisesti Alankomaiden vanhin tiilitalo. 1200-luvun ensimmäisellä puoliskolla vasta perustettuun kaupunkiin asettuneet aateliset rakensivat talon kaupankäyntiä varten. 1950-luvulla De Moriaan aiottiin tuhota. Onneksi vuosien protestointi asukkaiden toimesta johti siihen, että kunta päätti sen sijaan kunnostaa rakennusta.

Delft Blue talot -sovellus

Kaikilla 101 talollamme on uniikki ja lukemisen arvoinen tarina! Lataa Delft Blue -talojen sovellus lukeaksesi lisää ja pitääksesi kirjaa kokoelmastasi.