Delft Blue -talot

Oletko kiinnostunut miniatyyrikokoisista Delft Blue -taloistamme? Näytämme sinulle viimeisimmän lisäyksen kokoelmaamme ja selitämme, kuinka saat yhden itsellesi.

Tietoa KLM-taloistamme

Olet luultavasti nähnyt niitä jossain: hollantilaisella ginillä täytetyt Delft Blue -miniatyyritalomme. Jokainen niistä esittää aitoa on hollantilaista rakennusta. Nämä uniikit lahjat ovat olleet olemassa 1950-luvulta lähtien, ja ne ovat todellisia keräilijöiden aarteita! Saat yhden matkustaessasi Business-luokassa mannertenvälisellä reitillä.

Talo #102: Tuschinski-teatteri

Juhlimme vuosittain 7.10. syntymäpäiväämme esittelemällä uuden talon. Vuonna 2021 loimme pienoisversion Amsterdamin Tuschinski-elokuvateatterista 102-vuotissyntymäpäivämme kunniaksi.

Tuschinski-teatterin rakennus yhdistää Amsterdamse School-, Art Deco- ja Jugendtyylit. Se perustettiin villillä 20-luvulla ja juhlii tänä vuonna 100:tta syntymäpäiväänsä. Ja on muutakin juhlittavaa: vuonna 2020 Time Out Magazine julisti Tuschinksi-teatterin olevan maailman kaunein elokuvateatteri!

Delft Blue talot -sovellus

Kaikilla 102 talollamme on uniikki ja lukemisen arvoinen tarina! Lataa Delft Blue -talojen sovellus lukeaksesi lisää ja pitääksesi kirjaa kokoelmastasi.